DVD edice – Prokletý ostrov

Během března vydá DVD edice například thriller Prokletý ostrov, který vtipně domácí zdroje znají jako Ostrov pohody. No, co kdyby se někdo spletl a považoval to za úplně jiný film, že…  Obal uvádí nově zavedených 69,- Kč. Idylický pobyt na pustém ostrově se mění v noční můru. V prodeji od pondělí 7. března 2011.

Lou žije se svým okouzlujícím přítelem Alexem na Manhattanu. Její bezchybný život se zvrhne v noční můru, když ji u jejího domu přepadnou. Tento traumatický zážitek ji přiměje odcestovat s Alexem na nějaký čas na pustý ostrov. Žádná elektřina, žádná komunikace s okolním světem.

Během jedné bouřlivé noci se ukáže, že ostrov není zase tak pustý. Do jejich idyly vstoupí nevítaný podivín, perverzní šerif a atraktivní, ale manipulativní žena. Tito tři lidé vrhnou Lou a Alexe do různých nebezpečí, plných sexuálních intrik.

Kdo nakonec v tomto napínavém thrilleru vyhraje?

Zásadní problém oficiálního textu je ten, že přítel Alex je žena a pár tvoří dvě lesbičky, víc už jsem neměl náladu zkoumat.

Na imdb.com pod 40 procent, na csfd.cz pod 50: Ten nejobyčejnější „thriller". Nejen Patsy kdysi hrávala i ve filmech a nejen v takovém nízkorozpočtovém idiotském braku. Na své si přijdou tak nanejvýš příznivci soft-erotiky.

Zadní strana 

Žánr: Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2003

Délka: 82 minut

Původní název: Shelter Island

Režie: Geoffrey Schaaf

Scénář: Paul Corvino

Produkce: Allen Bain, Paul Corvino, Neil Davis, Peggy Fry, Darren Goldberg, David Michaels, Jesse Scolaro, Angela Victor

Hudba: Jeff Rona

Kamera: Stephen Treadway

Střih: Joe Klotz

Kostýmy: Lynn Falconer

Společnost: The 7th Floor / Smashing Entertainment

Natáčeno: New York City, New York, USA / Sag Harbor, Long Island, New York, USA / Shelter Island, Long Island, New York, USA / Southampton, Long Island, New York, USA

Hrají: Ally Sheedy (Louise ‚Lou‘ Delamereová), Patsy Kensit (Alexandria ‚Alex‘), Stephen Baldwin (Lenny), Chris Penn (šerif Deluca), Mimi Langeland (Carly), Denia Brache (Agnes), Chris Douridas (Joel Shapiro), Joanna Glushak (Elyse Shapiroová), Scott Sanford (Carlyin nápadník), Joey Gironda (Dick Goldschmidt), Margaret Reed (Karen Goldschmidtová), Timothy Devlin (zástupce), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: