North Video – 27 divů světa – disk 9

North Video ukončuje v sobotu 12. února 2011 posledním dílem cyklus 27 divů světa, disk 9 bude ke koupi za 69,- Kč. Fascinující výprava za poznáním a dobrodružstvím.   

Poznejte s námi fascinující svět přírody, která si mnohá tajemství dosud žárlivě střeží. Vydejte se s námi na nevšední výpravu za poznáním a pokusme se společně pochopit některé ze zdánlivě nevysvětlitelných divů světa v jedinečném dokumentu, jehož 27 kapitol vám nabízíme na 9 DVD.

 

Skrytý život Green Street 118 

Myslíme si, že ve svých domovech žijeme sami, ale jsme obklopeni miliony tvorů, které máme šanci spatřit jen vzácně. Přesto jsou součástí našeho každodenního života. Naše expedice si klade za cíl objevit skrytý život v jedné obyčejné americké domácnosti. 

Nezničitelní lidé 

V každé lidské kultuře nacházíme mýty a pověry týkající se lidské reprodukce. Teprve díky moderní technice máme možnost pozorovat vývoj plodu od jeho početí až po jedinečný okamžik zrodu. Chcete poznat tajemný svět dosud nenarozených? Teď je ta správná šance!

Africké hydroplány 

Již před padesáti lety provozovala Britská královská letecká společnost lety z Alexandrie až na jih černého kontinentu. Cesta trvala pět dní a pět nocí a pro pasažéry byla bezesporu mimořádnou událostí. Dnes máte možnost podobnou cestu podniknout s námi.  

Zadní strana 

Žánr: Dokument

Rok vzniku: 1990

Původní název: World of Discovery 

Společnost: ABC / Kane Productions International 

Údaje o DVD neznámé:

Délka: cca 150 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné 

Obraz: barevný 4:3

Bonus: