Universal Music – Sting – Live in Berlin

Tak nám i hudební vydavatelství začala tlačit na pilu a přicházejí s čerstvými novinkami, u nichž přihazují vysokohorskou přirážku k ceně. Universal Music nabízí ze svého katalogu v úterý 15. února 2011 polovinu (původní vydání obsahovalo DVD i CD) titulu Sting – Live in Berlin za cenu 199,- Kč

Britský zpěvák, skladatel a hlavně výtečný hudebník Sting vydal koncem roku 2010 nahrávku ze světového turné k desce Symphonicities, kde ho doprovázel na pódiu symfonický orchestr.

Turné se nevyhnulo ani Praze, kde Sting společně s Royal Philharmonic Concert Orchestra představil novou úpravu nejen svých největších hitů, ale i těch, které natočil s jeho domovskou kapelou The Police. Atmosféru těchto jedinečných koncertů si fanoušci mohou připomenout na nahrávce s názvem Live In Berlin, který zachycuje Stingovo vystoupení v německé metropoli dne 21. září 2010 v berlínské O2 aréně.

 

O režii a produkci tohoto projektu se postaral team ověnčený prestižní cenou Emmy – Graying & Balding, Inc., který vedli Jim Gable a Ann Kim. Ti na CD (které u tohoto vydání chybí) vybrali šestnáct nejkrásnějších písní, které Sting během koncertu v Berlíně zazpíval, přibalené DVD obsahuje kompletní setlist tohoto koncertu.

 

Sting výjimečné turné započal 2. června 2010 ve Vancouveru a již od prvního koncertu se turné setkalo s velmi pozitivními kritikami a nadšením všech návštěvníků. Na turné Stinga na všech zastávkách doprovázel již zmiňovaný Royal Philharmonic Concert Orchestra pod vedení Stevena Mercurio. Steven je ve svém oboru naprosto špičkou a na obdobných turné stál po boku již například i Andreu Bocelliho nebo Luciana Pavarottiho. 

 

Obsah DVD:

 

01. A Thousand Years

02. Every Little Thing She Does Is Magic

03. Englishman In New York

04. Roxanne

05. When We Dance

06. Russians

07. I Hung My Head

08. Why Should I Cry For You?

09. Whenever I Say Your Name

10. This Cowboy Song

11. Tomorrow We’ll See

12. Moon Over Bourbon Street

13. The End of the Game

14. You Will Be My Ain True Love

15. All Would Envy

16. Mad About You

17. King Of Pain

18. Every Breath You Take

19. Desert Rose

20. She’s Too Good For Me

21. Fragile

22. I Was Brought to my Senses (Intro) 

 

Hudební odborníci ale zase tak nadšeni nejsou: Je to něco jako program, který jste si na koncertě koupili – jste rádi, že jej máte, ale už se do něj skoro nikdy nepodíváte.

 

 

Zadní strana