Europe Production – Josefina Mutzenbacher 2

V rychlém sledu plánuje vydavatelství Europe Production další disk, ve středu 23. února 2011 měl za 69,- Kč pokračovat příběh vídeňské prostitutky ve filmu Josefína Mutzenbacher 2 – mých 365 milenců. Další neuvěřitelná milostná dobrodružství nejslavnější kurtizány 19. století. Ovšem v tento den není schopen výskyt titulu nikdo potvrdit, distribuční firma nakonec posunula termín až na pátek 25. února 2011.  

 

V dalším pokračování tohoto erotického bestselleru potkáváme Josefínu již jako vídeňskou prostitutku, která při jedné ze štací zachrání se svou kamarádkou Zenzi v parku postřeleného muže (Adrian). Děvčata nemají ani tušení, že Adrian je muž z vyšší společnosti, který se zranil v souboji na život a na smrt.

 

Obě ho ukryjí v opuštěné kůlně a přivolají doktora. Ten sice Adriana ošetří, ale aby přežil, nesmí za žádnou cenu v nejbližších hodinách usnout. Aby se tak nestalo, rozhodne se mu Josefína vyprávět jednu pikantní historku ze svého života za druhou.

 

Když už se zdá, že je z nejhoršího venku, vrací se Josefína do baru za svým pasákem Franzem, který jí bohužel nevěří ani slovo o tom, co se jí přihodilo. Je nepříčetný, že dnes nevydělala žádné peníze. Nebohé Josefíně jde o život, ale jako zázrakem je nakonec Franz, alespoň dočasně, zatčen. Josefína ví, že se musí schovat, než ho propustí, a tak odjede na venkov.

Mezitím se již Adrian dal do pořádku, ale stále nemůže najít Josefínu, aby se jí odvděčil. Požádá tedy o pomoc doktora, který ho ošetřoval, a ten mu pomůže nalézt alespoň její kamarádku Zenzi v jednom místním bordelu. Adrian má ďábelský plán, jak se pomstít svým sokům z vyšší společnosti, a tak přemluví Zenzi, aby se převlékla do drahých šatů a vydávala se spolu s ním za komtesu.

 

Ta souhlasí, ale během cesty se zastaví v baru, kde se scházela s ostatními děvčaty, aby se jim mohla pochlubit. Jako náhodou tam potkává i Josefínu, která se musela vrátit z venkova kvůli místnímu faráři. Bohužel pro ni se do baru vrací i čerstvě propuštěný pasák Franz. Obě dívky se ukryjí na záchodě, a aby Zenzi zachránila Josefíně život, vymění si s ní šaty, ve kterých ji její pasák určitě nepozná. Josefína tak pokračuje v cestě na zámek místo Zenzi a její cestě do lepší společnosti již nic nebrání…

 

Pamětníky dozajista neodradí ani mrzkých 24 procent na imdb.com…

Žánr: Erotický / Komedie / Drama

Země původu: Německo

Rok vzniku: 1971

Délka: 82 minut (1:22:35)

Původní název: Josefine Mutzenbacher II – Meine 365 Liebhaber

Režie: Kurt Nachmann

Námět: Felix Salten (román)

Scénář: Kurt Nachmann

Hudba: Gerhard Heinz

Kamera: Heinz Hölscher

Společnost: Lisa Film

Hrají: Christine Schuberth (Josefína Mutzenbacher), Renate Kasché (Zenzi), Werner Abrolat (Kammerdiener/Lechner), Doris Arden (Marie-Antoinette/Melanie), Astrid Boner (prostitutka), Kurt Bülau (Kutscher/Xanderl), Günter Clemens (nadporučík), Otto Falvay (Baron/Oberst), Walter Feuchtenberg (Kammerdiener/Haberzettel), Thomas Fischer (Bobby/Wambacher), Marion Haberl (Dienstmädchen/Kellnerin), Achim Hammer (Franz), Wolf Harnisch (moderátor duelu), Nino Korda (poručík), Margot Mahler (servírka), Jochen Mann (Jeremy Jones), Elga Machaty (guvernantka), Wolfgang Scherer (důstojník), Maximilian Sillaber (policista), Elisabeth Volkmann (Baronin/Wirtin), Tonio von der Meden (Adrian Kuttenbrook), Rolf Wanka (Dr. Frischauer), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Výběr kapitol 1. část

Výběr kapitol 2. část 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 německy, česky

Titulky: žádné

 

Nastavení zvuku 

 

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: fotogalerie, trailer, plakáty

Bonusy