Universal Music – Ewa Farna – Měls mě vůbec rád (CD)

To jsou ale paradoxy. V jeden den, úterý 1. března 2011, se na pultech sejde král rock´n´rollu za dvoutřetinovou cenu se 14ti letou hvězdičkou lokálního charakteru… Universal Music zařadil do ediční řady Zlaté album CD Ewa Farna – Měls mě vůbec rád za obvyklých 99,- Kč

O albu, vydaném v roce 2006, se tehdy psalo:

Ewa Farna je 14tiletým zjevením na české scéně populární hudby. Po mnoha letech se objevila v Čechách teenage zpěvačka s obrovským talentem a pěveckým potenciálem. S energií a emocí v hlase, která je naprosto ojedinělá. Se svým prvním hitem „Měls mě vůbec rád“ stačila během dvou měsíců vyhrát všechny televizní i rádiové hitparády. Stejnojmenné album právě vychází a dokazuje, že 1. singl z alba nemusí být vždy největším hitem. Přátelé, ta největší síla teprve přichází. 

Aktuální obal uvádí:

Vzácný a ryzí talent české hudební scény Ewa Farna, je zpěvačka s neoddiskutovatelnými rockovými kořeny, jejichž síla přesahuje hranice a dnes již pravidelně sbírá jedno ocenění za druhým. Její první album to všechno odstartovalo. Po mnoha letech se tehdy objevila v Čechách teenage zpěvačka s velkým talentem a pěveckým potenciálem, s výjimečnou energií a emocí v hlase. Se svým prvním hitem "Měls mě vůbec rád" stačila během dvou měsíců vyhrát všechny televizní i rádiové hitparády a se stejnojmenným albem dosáhnout dvojnásobné platiny.

A obsah CD je následující:

01. Měls mě vůbec rád

02. Zapadlej krám

03. Kočka na rozpálený střeše

04. Bez tebe to zkouším

05. Klam

06. Víkend

07. Zavři oči

08. Jak motýl

09. L.á.s.k.a.

10. Nebojím se

11. Jen spát

Bonus:

12. Tam Gdzie Ty

Zadní strana