DVD edice – Zatracení rebelové

North Video v pátek 4. března 2011 nabízí hned dvě premiéry najednou, jednou z nich je drama Zatracení rebelové za 69,- Kč. Kdo říká, že můžeme důvěřovat svým přátelům?

Vidina blížícího se víkendu z nich dělá maniaky, kteří se marně snaží udržet si čistou hlavu, už tak dost plnou sexu, drog, násilí a rockové muziky. Týden co týden se roztáčí stejný kolotoč, v němž hlavní roli hraje parta šílenců dychtících po adrenalinu. Film, explodující zvukem, barvami a nečekanými pointami, je drsným pohledem do života této ztracené generace a nabízí unikátní ztvárnění sexy rebelky v podání skvělé Kylie Minogue. Australská popová ikona, kterou známe i z jejích úspěšných vystoupení na české scéně a jež ráda světovou veřejnost šokuje svými hudebními videoklipy, se vám ve snímku představí tak, jak jste ji možná dosud neviděli!

Pod 50 procent na imdb.com, u nás bez hodnocení i bez komentářů: Je to hlučné, je to barevné, je to chaotické a je to o ničem. A má to dobrý soundtrack. A nevěřte těm kecům o Kylie, sotva se tam mihne.

Zadní strana 

Žánr: Drama

Země původu: Austrálie

Rok vzniku: 2000

Délka: 93 minut

Původní název: Sample People

Světová premiéra: 11. května 2000 – Austrálie

Režie: Clinton Smith

Scénář: Clinton Smith, Peter Buckmaster, Anthony O’Connor, Rick Kalowski

Produkce: David Lightfoot, Gregory J. Read, Emile Sherman, Jonathan Shteinman, Barton Smith

Hudba: Rafael May

Kamera: David Foreman

Střih: Frans Vandenburg

Kostýmy: Ruth De la Lande

Společnost: Living Motion Pictures

Natáčeno: Adelaide, South Australia, Austrálie / Hindley Street, Adelaide, South Australia, Austrálie / South Australia, Austrálie / Sydney Harbour Bridge, Sydney, New South Wales, Austrálie

Hrají: Kylie Minogue (Jess), Ben Mendelsohn (John), Simon Lyndon (Andy), David Field (TT), Paula Arundell (Cleo), Joel Edgerton (Sem), Nathalie Roy (DJ Lush Puppy), Nathan Page (Len), Justin Rosniak (Joey), Mathew Wilkinson (Gus), Gandhi MacIntyre (Phil), Dorian Nkono (Shiva), Rhett Giles (detektiv #1), Brad Buckley (policista v klubu Raid), Marcel Marinus (ochranka #1), Warren Milaro (ochranka #2), Hapi Fiefia (ochranka #3), Paul Lightfoot (ochranka #4), Charlotte Rees (dívka v klubu #1), Tirana Hassan (dívka v klubu #2), Rick Henshaw (konstábl), Rob McCulley (taxikář), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1, 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: