Vapet pro každého – Není úniku

Vapet v úterý 8. března 2011 v ediční řadě Pro každého nabídne film Není úniku v digipacku za 69,- Kč. Žádný zločin není dokonalý!

Harry Woltz je jedním z nejlepších detektivů široko daleko. Jako specialista na odhalování vražd tvrdí, že žádný zločin není dokonalý, a že každý pachatel za sebou zanechá stopu, která ho nakonec usvědčí. I když Harry pracuje na straně zákona, není žádný andílek. Je závislý na hazardních hrách a v kasinu dluží velkou sumu peněz. Věřitelé mu jdou po krku a jediná možnost jak svůj dluh smazat, je naplánovat dokonalou vraždu bez důkazů.

Potisk DVD 

Průměrných 50 procent na imdb.com, csfd.cz bez hodnocení: Stereotypní televizní nízkorozpočtový počin s křivolakým scénářem, ale Belushi se snaží.

Zadní strana 

Žánr: Krimi / Drama / Thriller

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 2002

Délka: 95 minut

Původní název: One Way Out

Režie: Allan A. Goldstein

Scénář: John Salvati

Produkce: Steve Beswick, Hélène Boulay, André Paquette

Kamera: Sylvain Brault

Střih: Benjamin Duffield

Kostýmy: Nicole Pelletier

Společnost: Chariot Communications

Natáčeno: Montréal, Québec, Kanada

Hrají: James „Jim" Belushi (Harry Woltz), Jason Bateman (John Farrow), Angela Featherstone (Gwen Buckleyová), Guylaine St-Onge (Evans Farrowová), Jack Langedijk (Corelli), Romano Orzari (Carlos La Barra), Danny „Jack Daniel" Wells (velitel Patrick Bratton), Larry Day (Jess), Angelo Tsarouchas (Mickey Russell), Mike Tsar (Ben Russell), Andy „Anderson Chet" Bradshaw (Stu Fletcher), Michel Perron (Carl), Zenhu Han (Simon komorník), James Reagh Morrison (muž v restauraci), Amanda Strawn (jazzová zpěvačka), Richard Jutras (majitel herny), Jean-Marc Bisson (vrátný Tom Tom), Mélanie Bertrand (obsluha blackjacku), Stephan Dubeau (milovník), David Elkin (mladý krasavec), Peter Putka (obsluha benzínky), Marcello Bezina (bodyguard), Josh Kimmel (obsluha ve Farrow), John Topor (bodyguard), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: