Edice České holky – Dr. Hauz

V posledních dnech můžeme sledovat masivní nástup péčkových titulů do trafik. Ne že by tam nebyly už dávno předtím, většinou však vycházely za podstatně vyšší ceny a v nižších nákladech. Titul, který vyšel dnes je tak trochu netypický. Ukazuje krizi českého zdravotnictví v poněkud jiném pohledu. Jmenuje se Dr. Hauz a spadá do edice „České holky“. Dozvíte se například, co dělají doktoři se sestrami, když zrovna nemají pacienty… Cena 49,– Kč.

Edice „České holky“. Pornofilm. Mládeži do 18 let neprodejné! Gynekologicko sexuologická vyšetřovna doktora Hauze je vyhlášená. Není klienta, který by neodešel spokojený. Základem úspěchu jsou doktorky, které se věnují pacientům a doktoři, kteří pečují o pacientky. Navíc se starají i o své setřičky, které jim umožní vyzkoušet nové vyšetřovací postupy.

Úvodní scény by neznalého diváka mohly lehce zmást, neboť připomínají záběry ze seriálu Nemocnice na kraji města. Zdravotní sestra poklízí ordinaci a připravuje se na další pracovní den. V čekárně čekají pacienti. Dveře do ordinace se otvírají, žena s mužem vstupují dovnitř. Lékař se vyptává, co je trápí. Po stručné anamnéze přichází čas na podrobné vyšetření.

Brzy však nabere děj zcela jiný spád. Pan Dietl by se asi hodně divil. To co se děje dál, už dojemnými příběhy z ortopedie má společného velice málo, snad jen prostředí a kulisy.

„Zajímavé“ jsou i dialogy. Posuďte sami:

Nožičky nahoru, jestli můžu … Nechcete se taky podívat?
No já nevím, já tomu moc nerozumím.
Nevadí, vezmeme si nějaké pomůcky, já si odskočím jenom. Tak.., já bych potřeboval, aby jste mi to přidržel. Přidržte mi to tady. Aby jste mi tu neomdlel, vy jste jak zeď!

Tak. Jo. Hmmm… Tak já si tu ještě něco najdu. Tady to máme. Už jste viděl někdy takový hák?
Až špatně se mi z toho dělá.
No to je normální hák, který vám ukáže co je vevnitř.
A tak dál.

Hrají: Julia Silver, Scarlet, Angela, Cherry, Janet, Nikita, Dara, Bibi, Sofi, Kamil Klein, Carlos, Frenky, Lubo, Ray

Údaje o DVD:
Délka: 240 minut
Zvuk: český 2.0
Obraz: barevný, 4:3, PAL
Titulky: německé, anglické
Typ disku DVD 9
Region: all, region free