Intervideo – Nejnebezpečnější ženská na světě

V pátek 25. března 2011 očekáváme další z titulů portálu Intervideo, zřejmě za 69,- Kč se objeví drama Nejnebezpečnější ženská na světě. Kde je justice bezmocná…pomsta nezná hranice.

Christina je důstojnicí v armádě, kde ji její nadřízený brutálně znásilní. Vrcholem potupy je, že celý důstojnický sbor a válečný soud ho zprostí včetně jeho spolupachatelů viny a Christinu z armády propustí.

 

Po nějakém čase začnou navštěvovat vybrané důstojníky armády hostesky s pozvánkou na erotický výlet. Ti se radují, že vyhráli erotický zájezd na ostrov fantazie. Ve skutečnosti jsou však lákáni na ostrov jako lovná zvěř pro skupinu žen, na kterých bylo v minulosti spácháno násilí nebo potupa.

 

Oběti netuší, že Christina soustředila ženy odhodlané k vraždě jako pomstu za násilí a křivdy spáchané muži na nich. Jakmile oběti přijedou, jsou omámeni při erotických radovánkách, zajati a vypuštěni volně na ostrov, kde je šílené ženy loví jako štvanou zvěř.

Csfd.cz zatím nic, imdb.com 41 procent: Klasické béčko s nízkým rozpočtem a obnaženými kráskami. Trochu těžkopádná feministická alegorie. Jsou sexy, jsou inteligentní a velmi, velmi smrtící…

Trailer je k dispozici zde.  

Žánr: Akční / Drama  

Země původu: Jižní Afrika / USA

Rok vzniku: 1989

Délka: 96 minut

Původní název: Lethal Woman

Režie: Christian Marnham

Námět: Richard Connell (povídka "The Most Dangerous Game")

Scénář: Gabe Ellis, Michael Olson

Produkce: Joseph Goldenberg, Irv Holender, John Kaire, Debi Nethersole, Michael R. Ricci, Josh Spencer, Robert Steuer

Hudba: Meir Eshel

Kamera: Vincent G. Cox

Společnost: Pure Gold Productions

Natáčeno: Jižní Afrika

Hrají: Merete Van Kamp (Christine / Diana), Robert Lipton (major Derek Johnson), Shannon Tweed (Tory), James Luisi (plukovník Maxim), Deep Roy (Grizabella), Prudence Solomon (Caroline), Nita (Karen), Philippa Vernon (Mielei), Adrienne Pierce (Trudy), Deon Stewardson (John Sales), Kryska Wilkowska (Vikki), Larry Taylor (generál Grant), Graham Clarke (major Billington), Yule Simone (major Roberts), Len Sparrowhawk (Armstrong), Milu Chiloquette (Milu), Shirley Jane Harris (Sheri), Maureen Lahoud (Mo), Linda Squiren (Linda), Zinta Kohle (Victoria), Nicole Danre (Nicole), Tasmin Tobbit (Charlotte), Tanya Gordon (Tanya 1), Florence Mndaweni (Florence), Tanya Gullick (Tanya 2), Carol Olivier (Carol), Pascaline Rorane (Petra), Beth Murray (Joan), Amanda Da Waal (Moana), Toby Nadine Frost (Toby), Leanne Hosking (Cindy), Isabel Kastrikis (Isabel), Bruce Alexander (poručík Thomas), Beckett Shapiro (poručík Reed), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: žádný

Obraz: barevný 4:3

Bonus:

Technická kvalita filmu odpovídá stáří archivu.