Vapet dětem – Medvědí rodinka 2

Cesty autorských práv jsou zřejmě křivolaké, velmi, velmi klikaté, až záhadné. Pokud se vám zdá obal povědomý, pak je to proto, že Vapet v sobotu 2. dubna 2011 v ediční řadě Dětem vydává další disk animovaného seriálu podle dětských knih Medvědí rodinka 2 v digipacku za 69,- Kč s obalem, který jsme už viděli u DVD jiného vydavatele a s jiným názvem… Další příběhy roztomilé mdvědí rodinky.  

Halloween je tu! Medvíďata se těší na koledu. Kostýmy jsou už připravené a kolednická mapa taky. Jen jedno zastavení v plánu rozhodně není. Je to dům vdovy Johnsové, která je prý mrzutá čarodějnice. Jenže zvláštní náhoda je přivede právě k jejím dveřím. Medvídci zjistí, že je to vlastně moc milá paní a má ty nejlepší dobroty, které zachutnají i tatínkovi. 

Potisk DVD 

Tentokrát obal žádné podrobnosti o příbězích nesděluje, proto nelze soudit, zda bude shodný nejen obal, ale i obsah. To se případní zájemci dozví až po rozbalení disku, který je o půlhodinu kratší, než ten první…. 

Zadní strana 

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: Kanada

Rok vzniku: 2005

Délka: 70 minut

Původní název: The Berenstain Bears

Režie: Scott Glynn, Gary Hurst

Námět: Jan Berenstain, Stan Berenstain

Scénář: Ken Cuperus, Nicole Demerse, Dave Dias, Ben Joseph, Jennifer Pertsch, Alice Prodanou, Bruce Robb, Sheila Dinsmore, Laura Kosterski

Produkce: Jan Berenstain, Stan Berenstain, Patricia R. Burns, Steven Ching, Scott Dyer, Jocelyn Hamilton, Michael Hirsh, Lan Lamon, Michelle Melanson, Cynthia Taylor

Hudba: Ray Parker, Tom Szczesniak

Střih: Mike Goodings

Společnost: Agogo Entertainment / Nelvana

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3

Bonus: