Vapet dětem – Včelka Mája – Koncert v přírodě

 

Ahoj, já jsem včelka Mája a právě mi vychází nové DVD. Dozvíte se kdo je Alexand Veliký, jak silný je Vilík a uvidíte další dobrodužství. A to vše s původními hlasy Aťky Janouškové a Borise Rösnera. Tak nezapomeňte! Včelka Mája – Koncert v přírodě v ediční řadě Vapet dětem v sobotu 24. května 2008 na novinových stáncích za 42,- Kč.

 

Dvě DVD se včelkou Májou vyšla jako příbal už před časem v nedělní edici Aha! Mnoho diváků bylo však zklamáno dabingem, který byl jiný, než na který byli zvyklí z televize. Proto nyní možná uvítají možnost zakoupit si DVD se seriálem v podobě, na jakou byli zvyklí. Ostatně na tuto přednost Vapet upozorňuje již v upoutávce. 

 

Na druhou stranu – toto DVD je primárně určeno dětem v předškolním věku, kteří si původní dabing nepamatují, a proto je jim vcelku jedno, kdo pohádky nadaboval. O úspěchu DVD rozhodne spíš obrazová kvalita, která na předchozích příbalových vydáních nebyla zrovna excelentní. 

 

Včelka Mája je rozdělena do dvou řad, které dávají dohromady 104 dílů (2× 52). Na tomto DVD budou čtyři z nich vybrané zhruba někde odprostředka. Uvidíme, zda vyjdou i další příběhy. Jistě to bude záviset i na prodejnosti tohoto DVD. 

 

DVD obsahuje příběhy: 

 

01. Alexandr Veliký

02. Hermann a svaly

03. Koncert v přírodě

04. Návštěva v elegantním domě 

 

Originální název: Mitsubachi Maya no boken

Režie: Hiroshi Saitô, Seiji Endô

Rok výroby: 1975

Délka: 84 minut

Žánr: kreslený, animovaný, pro děti

Úvodní píseň: Karel Gott

DVD obsahuje původní český dabing ČST: Aťka Janoušková, Boris Rösner, Stanislav Fišer, Milan Stehlík a další

 

Údaje o DVD: 

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky, maďarsky

Titulky: žádné  

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3

Bonus: žádný