Špidla Data Processing – Ledová královna 3 – Vraní čarodějka

Ve čtvrtek 21. dubna 2011 na nás čeká již třetí pokračování spojovací hry. Po prvním a druhém příběhu vydává Špidla Data Processing PC hru Ledová královna 3 – Vraní čarodějka. Vychází v edici Česko hraje, cena je obvyklých 49,90 Kč. Pojďte zachránit pohádkový svět!

Báječná spojovačka pro celou rodinu.

Kouzelný svět pohádek má namále! Zlá Vraní čarodějka zaklela všechny měsíce a vypadá to, že už nikdy nepřijde nový rok! Do této situace se musíte bezpodmínečně vložit! Pojďte zachránit pohádkový svět!

Ve hře na vás čeká:

– Napínavý příběh
– Pestré minihry
– Nádherná grafika i hudba
– Záchrana kouzelného světa pohádek

Kouzelný svět pohádek má namále! Zlá Vraní čarodějka zaklela všechny měsíce a vypadá to, že už nikdy nepřijde nový rok! Do této situace se musíte bezpodmínečně vložit! Využijte svoje nadání pro spojovací hry a pomozte zoufalým vězňům uprchnout ze spárů zlé Vranice.

Spolu s jediným volným obyvatelem celého království, Ledovou královnou, musíte osvobodit všech 12 měsíců. Leden však přišel o svojí truhlu s magickými předměty. Nezbývá, než je získat zpátky. Každý z nich totiž přináší kouzelnou moc, která je velmi důležitá proti čárům Vraní čarodějky.

Překonejte zábavné minihry a objevte důležité kouzelné artefakty, s jejichž pomocí nakonec porazíte Vranici a obnovíte běh času. Neváhejte a pojďte se bavit!

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině. 

Zadní strana 
Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7
– procesor 600 MHz a vyšší
– 128 MB RAM
– DirectX 7.0
– 433 MB volného místa na disku
– doporučena je myš a zvuková karta