North Video – Stůl pro jednoho

Další premiérový titul nabídne North Video v pondělí 11. dubna 2011, kdy vychází mysteriozní thriller o dvojím životě Stůl pro jednoho v ceně 69,- Kč. Pro lásku je ochotna zabíjet.

Matt Draper žije dva životy. V prvním z nich je tuctovým obchodníkem, který s emocemi zmítanou ženou Ruth žije na venkovské usedlosti spíše jako vězeň smířený se svým osudem. Pravidelně však dojíždí do Los Angeles, kde je jako dr. Matthew Swan úspěšným šéfem farmaceutického výzkumu a kde žije v přepychu s krásnou a zámožnou Arianou. Své dvě identity střeží tak dokonale, že žádná z obou žen si jeho dvojího života není vědoma. Když Ruth dojde k přesvědčení, že ji manžel podvádí, pokouší se o milostný románek s novým sousedem Tomem. Ten Mattovo tajemství náhodně odhalí, a proto je třeba vymyslet plán, jak se nebezpečného svědka co nejdřív zbavit.

Z traileru

Z traileru

Z traileru

Z traileru

Z traileru

Z traileru

Z traileru 

Imdb.com 47 procent, csfd.cz nic. Hodnocení ovšem neodpovídají většinou spokojené komentáře: V tom filmu je všechno – láska, sex, cizoložství, pořádná dávku strachu, nenávist, psychicky narušená žena, nečekané zvraty, dobří, přesvědčiví a známí herci.

Zadní strana 

Žánr: Drama / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 1999

Délka: 106 minut

Původní název: A Table For One

Režie: Ron Senkowski

Scénář: Ron Senkowski

Produkce: Rebecca De Mornay, Ashley R. Friedman, Darlene Gherard, Lawrence Goebel, Clark Peterson, Michael Rooker, Ken Sanders, Larry Schapiro, Noël A. Zanitsch

Hudba: Evan Evans

Kamera: Christopher Walling

Střih: Howard Heard

Kostýmy: Warden Neil

Společnost: T41 Productions

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Rebecca De Mornay (Ruth Draperová), Michael Rooker (Matt Draper / Dr. Matthew Swan), Mark Rolston (Tom Bernard), Lisa Zane (Ariana Harpwoodová), Shareen Mitchell (Betty Bernardová), Lauren Summers (Cosette Swanová), Adele Yoshioka (laboratorní asistentka), Ari Barak (Dr. Malik), Diane Robin (realitní agentka), Peter Dobson (doručovatel), Dale Dye (Vernon Harpwood), Keli Daniels (prominentka), Michael Guerin (Rik), Melissa „Senkowski" Bolbrook (Shelly), Patrick O’Neal (Brad), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 16:9 (podle imdb.com 1,78:1)

Bonus: