DVD edice – Profesionálové 3

Někdy během května DVD edice nabídne pokračování seriálu z TV Barrandov, vyjít by mělo DVD Profesionálové 3 v ceně 69,- Kč. Na pulty dorazilo ve středu 18. května 2011.  

Český komediální seriál televize Barrandov o policejní služebně, mužích zákona a hodně zapeklitých zločinech. 

Disk přináší tyto epizody:

7. Mnich – 33:52

Pepe Gregor potká tibetského mnicha. Náhodou je zatkne policie, která je považuje za pytláky. Pepe se ze všeho vyvlékne, ale mnich zůstane obviněn. Jeho duchovní síla nicméně působí i na policejní služebně tak silně, že ovlivní členy místní policie, aby začali jinak přemýšlet o svém životě. 

 

8. Bordel – 40:09

Nedaleko policejní služebny postavili nový nevěstinec. Policisté Buček a Popelka to mají na starosti. Vůbec se jim to nelíbí a tak v domě neřesti vyšetřují nekalosti opravdu důkladně a zdržují se zde minimálně do pozdních nočních hodin. Pepe Gregor zatím chodí na služebnu přihlašovat mnoho svých nových sestřenic z Ukrajiny. 

 

9. Dušičky – 40:10

Na policejní stanici se musí vypořádat s náhlým příjezdem anglických chuligánů. Po krátké poradě Franta Popelka navrhne celou akci po vzoru anglických policistů sledovat z koňského sedla. Ostatní s návrhem Franty příliš nesouhlasí. Nakonec se ukáže, že bohužel nikdo z policistů to s koňmi moc neumí.

 

Žánr: Sitcom / Komedie 

Země původu: Česká republika  

Rok vzniku: 2009

Délka: 95 minut

Režie: Adriana Kronerová 

Hrají: Alexej Pyško (mafián Josef Pepe Gregor), Jiří Bábek (kapitán Petržalka), Josef Polášek (Libor Buček), Jiří Vyorálek (Alexandr Vyšný – Riefenstahl), Petr Jeništa (František Popelka), Marika Procházková (Skarlet Kosinová), druhá řada seriálu – Petr Čtvrtníček (mafián Josef "Pepe" Gregor), Matěj Hádek (František Popelka), Pavel Liška (Alexandr Vyšný – Riefenstal)

Údaje o DVD:

Zvuk: MPEG 2.0 česky  

Titulky: česky pro neslyšící  

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: žádný