Špidla Data Processing – Počítání oveček

Ve čtvrtek 23. července 2009 se na pultech, jak je již pravidlem, objevuje další z her společnosti Špidla Data Processing, tentokrát je to za 49,- Kč v edici Hry pro každého Počítání oveček.

Zábava snů pro celou rodinu.

Počítali jste někdy před spaním ovečky? Sny, které se vám pak zdály, pocházely z kouzelného džbánku snových víl. Mladá víla Emilka jej omylem rozbila. Co teď? Víly pošlou Emilku vše napravit. Pomozte jí s tímto nelehkým úkolem. Máte skvělé pomocnice – ovečky! Ty lidi uspí a pak už stačí jen posbírat jejich sny. Při této superzábavné hře rozhodně neusnete. Tak nespěte a pojďte se bavit!

 

Ve hře vás překvapí:

– 48 zábavných úrovní

– kouzelný krámek

– 9 vzrušujících bonusů

 

Věděli jste, že sny přinášejí lidem víly? Existuje kouzelný džbánek, ve kterém jsou všechny sny uloženy. Víly je roznáší po domech a půjčují na noc lidem. Ale pozor, co když se džbánek rozbije?

 

Mladá učednice Emilka do něj omylem strčila a všechny sny jsou ty tam. Vašim úkolem je pomoci jí získat je zpět. Jak na to, když lidé nemohou usnout? Spolehlivě je uspíte pomocí oveček. Jakmile lidé usnou, rychle sbírejte sny do nového džbánku. Lidí je na světě strašně moc. Jejich uspávání nebude jednoduché.

 

Zvládnete posílat ovečky do lidských domovů ve správnou chvíli? Vyzkoušejte si to v této superzábavné hře!

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

 

Celá hra je v češtině.

Požadavky:

– Windows 2000/XP/Vista

– procesor 800 MHz

– 256 MB RAM

– DirectX

– doporučena je myš a zvuková karta

Zadní strana