Špidla Data Processing – Cesta za dobrodružstvím – Nadešel čas

 

Na čtvrtek 28. dubna 2011 je naplánováno další pokračování příběhů Nelly a Toma. Vydavatelství Špidla Data Processing připravilo PC hru Cesta za dobrodružstvím – Nadešel čas. V edici Hráčův ráj lze zakoupit za 49,90 Kč. Vydejte se na báječné dobrodružství, stejně jako v minulých třech epizodách… 

 

Hledačka plná napětí a zábavy.

Vše začalo podivným nálezem. Nelly objevila starověké proroctví o zkáze světa v roce 2012. Krátce poté byla unesena cestovatelem v čase. Byla to vše jen náhoda? Vydejte se na báječné dobrodružství. Zachraňte Nelly a s ní celý svět! Zábava zaručena!

Ve hře na vás čeká:

– Napínavé dobrodružství za záchranu světa
– Nádherná grafika
– Mnoho nových zařízení
– Skutečné cestování časem!

Všechno začalo ve Francii. Přesněji řečeno – při historickém výzkumu ve Francii v roce 1930. Tehdy se Nelly podařilo rozluštit starověké poselství. Svět se podle něj ocitl v osudovém nebezpečí. V roce 2012 totiž světu hrozí naprostý zánik!

A aby toho nebylo dost, zjeví se Nelly cestovatel v čase, podivínský Totenkraft. Hodlá využít Nelly k převzetí vlády nad světem, a proto neváhá a bere ji na neplánovanou cestu časem.

Kostky jsou vrženy. Nyní to je již jen na vás. Vydejte se na napínavou záchrannou výpravu. Nebude to snadné, ale užijete si spoustu napětí a zábavy. Navštivte krásnou Paříž i exotický Jerusalém, propátrejte tajné místnosti i tajemné hřbitovy. Zdatným pomocníkem vám bude Nellyin bratr Tom. V pátrání vám také jistě pomůže Prsten času či Rentgenové sklo.

Jistě příjdete celé záhadě na kloub. Vydejte se na cestu za dobrodružstvím. Zachraňte Nelly a s ní celý svět! Zábava zaručena!

Vhodné pro děti. Naučíte se hrát za 2 minuty, zábava vydrží týdny.

Celá hra v češtině.

Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7
– procesor 600 MHz a vyšší
– 128 MB RAM
– 313 MB volného místa na disku
– DirectX
– doporučena je myš a zvuková karta