Špidla Data Processing – Šerif Standa – Případ zmizelé věci

 

Je tu čas na další detektivní pátrání. Vydavatelství Špidla Data Processing připravilo na čtvrtek 12. května 2011 druhý příběh podmořského dobrodružství. PC hru s názvem Šerif Standa – Případ zmizelé věci můžete zakoupit v edici Hráčův ráj za 49,90 Kč

 

Detektivní hledačka na dně moře.

Obyvatelé mořského dna jsou pobouřeni! Zmizel vzácný obraz Mona Medúza! Vydejte se spolu s detektivem Standou po stopách zločinu. Využijte své dovednosti ve hledání skrytých předmětů a pročesejte všechna podezřelá místa. Hledejte důkazy a najděte zmizelý klenot. Zábava zaručena!
Ve hře se můžete těšit na:

– Pátrání po stopě zločinu
– Zábavné hlavolamy
– Napínavý příběh

Šerif Standa je zpět, a okamžitě má na krku nový Neptunvilský případ. Z muzea zmizel slavný obraz Mona Medúza! Standa je sice na zasloužené dovolené, ale musí ihned do práce, protože zločinci nepočkají. Pátrání začíná právě v muzeu, kde sám šerif odhalí krádež během slavnostního otevření.
Během pátrání na vás čeká návštěva zlého pána Chobotnice ve vězení. Možná, že v tom všem má tenhle padouch svá chapadla! Nezahálejte ani vteřinu, vraťte se zpět do Neptunvilu a pomozte Standovi zjistit, kdo za tím vším stojí.
Využijte své dovednosti ve hledání skrytých předmětů a pročesejte všechny podezřelá místa. Hledejte důkazy a řešte zábavné a napínavé hlavolamy. Běžte ve stopách Standy a jeho roztomilé rodinky v této jedinečné pátrací adventuře. Zábava zaručena!

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

Zadní strana

Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7
– procesor 1.0 GHz a vyšší
– 512 MB RAM
– DirectX
– 211 MB volného místa na disku
– doporučena je myš a zvuková karta