Moon Picture – Trashin

A ještě jednou logo společnosti Moon Picture, v pondělí 2. května 2011 jako druhý titul by se na pultech měl objevit film s podobným názvem jako ten první, který je ovšem podivným paskvilem – Trashin. Domácí databáze znají film s původním názvem Thrashin‘ jako Nářez. Nejspíš za 69,- Kč. Skateboard gang!

Dva gangy skateboardistů spolu soupeří o to, kdo z nich je lepší. Člen jednoho gangu se zamiluje do sestry svého rivala.

 

Corey Webster, mladý skateboardový šampion z Carlsbadu v USA, přijede do San Fernando Valley trénovat na nebezpečné závody v L.A. známé pod přezdívkou jako "Masakr". Dá se dohromady s místními skateboarďáky. Na jednom z tréninků se potkají s konkurenční skupinou jezdců, kteří si říkají Daggeři. Tady se pozná s jednou kočkou jménem Chrissy, sestrou vůdce soupeřů Hooka. Potkají se také na diskotéce a setkání skončí velkou rvačkou. Hook zakáže sestře se s Coreyem stýkat. Ta neposlechne a Hook spálí Coreyovi tréninkovou rampu. Dojde na skateboardový zápas s palicemi a Hook zlomí Coreyovi ruku. Corey přesto pokračuje v tréninku, nastoupí do závodu a s Hookem se utkají v boji o vítězství.

 

Na imdb.com necelých 60 procent, na csfd.cz 73: Za všechno jen Tony Hawk a Red Hot Chilli Peppers v klubu.

Zadní strana 

Žánr: Akční / Drama

Země původu: USA

Rok vzniku: 1986

Délka: 93 minut

Původní název: Thrashin‘

Světová premiéra: září 1986 – USA

Režie: David Winters

Scénář: Paul Brown, Alan Sacks

Produkce: Charles W. Fries, Mike Rosenfeld, Alan Sacks

Hudba: Barry Goldberg

Kamera: Chuck Colwell

Střih: Lorenzo DeStefano, Nicholas C. Smith

Kostýmy: Bernadette O’Brien

Společnost: Winters Hollywood Entertainment Holdings Corporation

Natáčeno: Malibu, Kalifornie, USA / Venice, Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Josh Brolin (Corey Webster), Robert Rusler (Tommy Hook), Pamela Gidley (Chrissy), Brooke McCarter Jr. (Tyler), Josh Richman (Radley), Brett Marx (Bozo), David Wagner (Little Stevie), Chuck McCann (Sam Flood), Tony Alva (T. A.), Mark Munski (Monk), Sherilyn Fenn (Velvet), Gary Goodrich aka Zachary (reportér skate klubu), Rocky Giordani (mluvčí skate klubu), Steve Whittaker (řidič autobusu), Per Welinder (freestyler), Mondo Beck, Christian Hosoi, Jesse Martinez, Masao Miyashiro, Steve Olson, Johnny Ray, Eddie Reategui, Steve Steadham, Ruben Blue (fotograf), Steve Caballero, Tony Hawk, Lester Kasai, Allen Losi, Tony Magnusson, Mike McGill, Billy Ruff, Kevin Staab, Jaks Team, Madrid Team, D. David Morin, Flea, a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: