Špidla Data Processing – Můj butik

Ve čtvrtek 19. listopadu 2009 je na stánncích k mání další počítačová hra nejen pro děti od vydavatelství Špidla Data Processing. Za 49,- Kč můžete zakoupit v edici Hry pro celou rodinu PC hru Můj butik.

Pořiďte si vlastní butik a oblékejte ty nejelegantnější dámy z celého města. Dokážete skládat stylové módní doplňky tak, aby k sobě správně ladily?  Pokud budete šikovní, získáte řadu zajímavých bonusů, spoustu peněz a ještě více zákaznic. Ukažte, že se v módě vyznáte a pojďte se bavit! Vkládejte vybrané luxusní šperky a oblečení do odpovídajících tvarů. Když budete rychlí a přesní, vaše zákaznice u vás utratí spoustu peněz. Ty pak vložíte do nových stylových doplňků a vybavení vašeho butiku.

Některá pole skrývají speciální bonusy, které zvyšují spokojenost vašich klientek, usnadňují vám dokončování úrovní a zvyšují váš příjem!

Těšte se na:

– 100 úrovní
– 6 skvělých bonusů
– 10 extra úrovní
– neomezený herní čas
– kouzelnou hudbu

Vrhněte se do této skvělé hry s oslňující grafikou a naprosto dokonalou hudbou. Můj butik se stane hitem, o kterém se bude mluvit. Nečekejte až o této hře uslyšíte a pojďte si ji zahrát!

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

Požadavky:

– Windows 2000/XP/Vista
– procesor 500 MHz nebo lepší
– 128 MB RAM
– DirectX