Špidla Data Processing – Zvířecí salón krásy

V pátek 19. června 2009 vychází další z počítačových her společnosti Špidla Data Processing, v prodeji je za 49,- Kč titul Zvířecí salón krásy

Domácí zvířátka máme pro potěchu, a pro to, abychom je milovali. Takže si představte Majčino překvapení když zjistila, že se hrabivá průmyslnice snaží skoupit veškerou půdu v rodném městě Mazlíkově, protože zde chce postavit továrnu na plastová zvířátka. Bez váhání se vydala do města, aby ukázala obyvatelům, že se dá na péči o domácí mazlíčky zbohatnout víc, než na prodeji falešných koček a psů.

Abyste zachránili Mazlíkov, musíte nabídnout zákazníkům a jejich mazlíčkům mnoho rozmanitých služeb. Budete mít sotva čas popadnout dech během umývání a upravování různých mazlíčků, udržování svého vybavení v dobrém stavu, prodávání exkluzivních produktů, vítězení ve 14 různých mini hrách, zařizování reklamy pro svůj salón a zdokonalování a vylepšování svého salonu. Během plnění těchto povinností nesmíte zapomenout ani na spokojenost vašich svěřenců. Jde o dynamickou hru se vzrušující grafikou a živou hudbou. Pojďte se bavit hned teď!

Čeka na vás:

– 48 zábavných úrovní

– 3 salóny místnosti

– 10 typů zákazníků

– 7 roztomilých mazlíčků

– 7 miniher obsažených v hlavní hře

– 12 prodejních produktů

– přes 60 zdokonalení výstavních prostor

– 13 kouzelných pomůcek

– 15 vzrušujících trofej

S hrou Zvířecí salón krásy máte zábavu zaručenou. PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí. Celá hra je v češtině.

Požadavky: Windows 98/ME/2000/XP/Vista, procesor Pentium III 600 MHz nebo lepší, RAM 256 MB, 148 MB místa na disku, DirectX. Doporučena je myš a zvuková karta.

Zadní strana