Filmag horor – Továrna oživlých mrtvol

Dalším příspěvkem v obálce Filmag edice Horor bude ve středu 1. června 2011 za 99,- Kč moderní vyvražďovala v duchu texaského masakru Továrna oživlých mrtvol.

Zabiják v masce, uříznuté prsty, litry krve, nahé ženy – to vše na Vás čeká v hororu, který kráčí ve šlépějích nejslavnějších vyvražďovaček. A jejich pověsti rozhodně nezůstává nic dlužen! 

 

Z traileru 

 

Z traileru 

 

Z traileru 

 

Z traileru 

 

Z traileru 

 

Z traileru 

 

Z traileru 

 

Skupina punkerů se vloupá do opuštěného skladu, aby si tam uspořádala divoký mejdan. Netuší však, že v budově se nachází děsivá bytost, které se nelíbí, že narušili její teritorium! Zabiják ve svářečské masce, s kladivem v ruce a zombie rodinkou za zády se chce pomstít za staré křivdy a neváhá přitom odstranit jakoukoli překážku. A věřte – jeho metody rozhodně nebudou mírumilovné!

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD 

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD 

Na imdb.com procent 40, na csfd.cz přes 60: Scénář nic moc, logika nic moc, herecké výkony nic moc, ale neuvěřitelný masakr. Na to, že jde zjevně o amatérský kousek, neskutečně gore, až splatter!

Zadní strana 

Žánr: Horor

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 87 minut (1:26:46)

Původní název: Sweatshop

Světová premiéra: 20. listopadu 2009 – USA (New York City Horror Film Festival)

Režie: Stacy Davidson

Scénář: Stacy Davidson, Ted Geoghegan

Produkce: Kristi Boul, Laura Bryant, Stacy Davidson, Ted Geoghegan, Mel House, Amy Rene LaFavers, James Little, Spencer Selph, Jeremy Sumrall, John Torrani

Hudba: Dwayne Cathey

Kamera: Stacy Davidson

Střih: Stacy Davidson

Společnost: Bloodline Entertainment / Odyssee Pictures / Starving Kappa Pictures / Upstart Filmworks

Natáčeno: Houston, Texas, USA / Salt Lake City, Utah, USA

Hrají: Ashley Kay (Charlie), Peyton Wetzel (Scottyboy), Brent D. Himes (Wade), Melanie Donihoo (Jade), Naika Malveaux (Enix), Julin (Miko), Krystal Freeman (Lolli), Danielle Jones (Kim), Vincent Guerrero (Kenny), Jeremy Sumrall (Zvíře), ViVi Sterling (Brandi), Michael Gingold (policista Mike), Fernando Phagabeefy (duch), Miko Marie (dívka – ghoul), Roxy Vandiver (Jewel), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Výběr kapitol 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

 

Nastavení zvuku a titulků 

 

Obraz: barevný 16:9 (1,78:1)

Bonus: další DVD