DVD edice – Profesionálové 4

Edice Barrandov, kterou nabízí DVD edice, někdy po pondělku 13. června 2011 za 69,- Kč nabídne i závěrečný disk dalšího českého televizního seriálu Profesionálové 4. Na pultech od středy 15. června 2011.

Český komediální seriál televize Barrandov o policejní služebně, mužích zákona a hodně zapeklitých zločinech. Tentokrát doplněno bonusem To nejlepší z Prostři pro tři s Halinou Pawlowskou.

Na DVD jsou poslední 2 díly:

10. Františkovy manželky

Před policií do sebe vrazí dvě auta. Obě řidičky se pustí do křížku a skončí ve vyšetřovně- Jsou tak hádavé, že s nimi nikdo nechce sepsat protokol, Těžkého úkolu se chopí Franta Popelka, který ve znepřátelených ženách pozná své bývalé manželky.

11. Alex a sex

Alex se seznámí se Sárou, do které se zamiluje. Bohužel, co se týče milostných záležitostí Alex postrádá jakékoli zkušenosti. Prosí proto všechny kolegy, aby ho naučili milostným praktikám.

A prázdné místo na disku je zaplácnuto bonusem To nejlepší z Prostři pro tři:

Sestřih toho nejlepšího, co odvysílala televize Barrandov v kulinářské soutěži Prostři pro tři, je přehlídkou známých českých osobností – ovšem v situacích, v jakých je neznáte. Halina Pwlowská a její hosté Hana Heřmánková, Tomio Okamura, Dara Rolins, Ivo Šmoldas, Luděk Sobota, Diana Kobzanová, Stanislav Bernard a další vás zaručeně pobaví.

Zadní strana 

Žánr: Sitcom / Komedie

Země původu: Česká republika 

Rok vzniku: 2009

Délka: 100 minut

Režie: Adriana Kronerová

Hrají: Alexej Pyško (mafián Josef Pepe Gregor), Jiří Bábek (kapitán Petržalka), Josef Polášek (Libor Buček), Jiří Vyorálek (Alexandr Vyšný – Riefenstahl), Petr Jeništa (František Popelka), Marika Procházková (Skarlet Kosinová), druhá řada seriálu – Petr Čtvrtníček (mafián Josef "Pepe" Gregor), Matěj Hádek (František Popelka), Pavel Liška (Alexandr Vyšný – Riefenstal)

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky 

Titulky: česky pro neslyšící 

Obraz: barevný 16:9

Bonus: To nejlepší z Prostři pro tři