Bontonfilm – Ztraceni ve vesmíru

Bontonfilm v pondělí 13. června 2011 přidává do Hvězdné edice sci-fi Ztraceni ve vesmíru za 99,- Kč. Neuvěřitelná dobrodružství rodiny Robinsonových na jejich cestě vesmírem.

Tento film vystřelí celou vaši rodinu do nové dimenze zábavy!

Rok 2058. Přírodní zdroje Země jsou téměř vyčerpány a přežití lidstva závisí na rodině Robinsonových, která je vyslána do vesmíru na palubě kosmické lodi Jupiter 2, aby kolonizovala planetu „Alfa Prima".

Profesor John Robinson a jeho žena Maureen procházejí obdobím, které by se dalo charakterisovat jako vleklá krize. Jejich vztah už není, co býval, děti se osamostatňují a jde jen těžko pochopit úlety mladší dcery, nebo poslouchat všechny ty výzkumné teorie malého syna. Každý si tak žije vlastně osamocen a vzájemná pospolitost je ta tam. Jenomže před rodinu Robinsonových je najednou postaven velký úkol – zachránit lidstvo. Profesor, jeho žena a jejich tři děti odstartují k jediné obyvatelné planetě naší galaxie.

 

Situace, do nichž se dostávají, vyžadují maximální porozumění a zmobilizování všech sil. Přestože tři roky pracovali Robinsonovi na tom, aby se každý z nich vyškolil jako vynikající specialista na několik oborů a dohromady tak vytvořili vysoce profesionální tým společně s kapitánem lodi, musí se potýkat se zákeřnými úklady.

 

Cestou je jejich loď poškozena černým pasažérem, zákeřným doktorem Zachary Smithem, je vychýlena z kurzu a mizí ve vesmírných hlubinách. Robinsonovi se ocitají na nekontrolovatelném a šíleném letu neprozkoumaným vesmírem, kde zažívají nekonečné dobrodružství!

Na imdb.com jen 48 procent, na csfd.cz 55: Líbivé, herecky dobře obsazené, a to je tak všechno. Klišovitý scénář míří především na mládež, které předkládá dětské přátelství s robotem, když rodiče nemají čas. Z plánovaných pokračování z pochopitelných důvodů sešlo (film si na sebe v USA nevydělal).

Zadní strana dosavadního vydání 

Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-fi / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 1998

Délka: 124 minut

Původní název: Lost in Space

Světová premiéra: 3. dubna 1998 – USA

Režie: Stephen Hopkins

Námět: Irwin Allen (televizní série)

Scénář: Akiva Goldsman

Produkce: Chris Carreras, Michael De Luca, Carla Fry, Akiva Goldsman, Tim Hampton, Stephen Hopkins, Michael Ilitch Jr., Mark W. Koch, Mace Neufeld, Robert Rehme, Richard Saperstein, Kris Wiseman McIntyre

Hudba: Bruce Broughton

Kamera: Peter Levy

Střih: Ray Lovejoy

Kostýmy: Vin Burnham

Společnost: New Line Cinema / Saltire Entertainment / Irwin Allen Productions / Prelude Pictures

Natáčeno: Londýn, Velká Británie / Shepperton Studios, Shepperton, Surrey, Velká Británie

Hrají: Gary Oldman (Dr. Zachary Smith / Spider Smith), William Hurt (profesor John Robinson), Matt LeBlanc (major Don West), Mimi Rogers (Dr. Maureen Robinsonová), Heather Graham (Dr. Judy Robinsonová), Lacey Chabert (Penny Robinsonová)m Jack Johnson (Will Robinson), Jared Harris (starší Will Robinson), Mark Goddard (generál), Lennie James (Jeb Walker), Marta Kristen (reportérka), June Lockhart (ředitelka Cartwrightová), Edward Fox (obchodník), Adam Sims (technik), Angela Cartwright (reportérka), John Sharian (Noah Freeman), Abigail Canton (Annie Techová), Richard Saperstein (pilot), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (pode obalu 1,85:1, podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný