Špidla Data Processing – Kouzelný mořský svět 2 – Okolo světa

 

Máme tu další čtvrtek a s ním pravidelnou dávku počítačové zábavy. Špidla Data Processing vydává v edici Hráčův ráj pokračování příběhů Krabíka a mořské panny s názvem Kouzelný mořský svět 2 – Okolo světa. Vychází 7. července 2011 za 49,90 Kč

 

Roztomilá počítačová hra pro děti.

Ponořte se na mořské dno a odhalte jeho skryté bohatství. Potkáte krabíka, který touží postavit nádhernou loď, aby s ní obeplul celý svět. Pomůžete mu? Vaše snaha bude odměněna kupou zlaťáků a hlavně skvělou zábavou. Pojďte si zahrát teď hned!

– 4 typy her v jedné
– veselá grafika i hudba
– moře plné pokladů
– pomozte mořské víle

Zábavná kombinace několika oblíbených typů her je zpátky. Užijte si spojování stejných symbolů, mahjong, puzzle, hledání skrytých mušlí a veselých mořských živočichů.

Ve hře se seznámíte s roztomilým krabem. Ten má tajný cíl. Touží postavit nádhernou loď, aby se mohl vydat na výpravu kolem světa. Hledá a sbírá cenné poklady ukryté na dně moře. Pomůžete mu? Spojujte stejné symboly, hrajte vzrušující minihry a řešte zábavné úkoly. Objevíte i části tajných skládaček, které vám pomohou vydělat další zlaťáky. Do cesty se vám postaví i několik zlých nepřátel. Ale žádný strach – na své straně máte malou mořskou vílu s tajemnými kouzly. Vše jistě dobře dopadne!

Společně s krabíkem zažijete spoustu zábavy. Ponořte se do kouzelného mořského světa a bavte se!

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7
– procesor 600 MHz a vyšší
– 128 MB RAM
– 67 MB volného místa na disku
– DirectX
– doporučena je myš a zvuková karta