Špidla Data Processing – Natalie Brooks – Záhada domu pokladů

Jako vždy i ve čtvrtek 29. října 2009 bude ke koupi za 49,- Kč další z her od Špidla Data Processing. Tentokrát Natalie Brooks – Záhada domu pokladů.

 

Zábavná hra pro celou rodinu.

 

Znáte záhadnější místo, než je starý dům plný skrytých místností a tajných chodeb? Připojte se k neohrožené hrdince a odhalte úžasná překvapení, jež ji změní celý život. Vydejte se na cestu již dnes!

– tucty logických oříšků

– stovky předmětů k nalezení

– sympatická hrdinka

– napínavý příběh

– spousta zábavy

 

Znáte záhadnější místo, než je starý dům plný skrytých místností a tajných chodeb? Právě v takovém domě začíná jedno velké dobrodružství.

 

Připojte se k neohrožené hrdince, která se po smrti své drahé babičky vrací domů, aby se postarala o rodinné sídlo. Zaplete se však do záhady, která jí zjeví nepředstavitelná místa a odhalí úžasná překvapení, jež jí změní celý život.

 

Osud Natálky je ve vašich rukou. Řešte hlavolamy, hledejte skryté předměty a užijte si tucet mini her, které skýtají jedinečné výzvy.

Narazíte také na pár velmi zajímavých osob. Například starého mrzutého právníka, pověrčivého bankéře a šéfa policie, jehož ambice vedou spíše za hranice zákona.

 

Ve hře budete mít k ruce Natálčin deník, který vám pomůže při řešení pěkně graficky vyvedených a kvalitním zvukem doplněných hlavolamů.

Napětí a zábava zaručena. Vydejte se na cestu již dnes!

 

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

Obálka reedice

Zadní strana reedice