Hollywood Classic Entertainment – Šmoulové 20

Modří trpaslíci už to dotáhli ke kulatinám a Hollywood Classic Entertainment ve středu 13. července 2011 nabídne za 79,- Kč další výběr epizod na DVD s názvem Šmoulové 20. S kamarády za legrací!

Další úžasné příhody modrých skřítků jsou tu! Vydejte se společně s nimi za zábavou a dobrodružstvími, která nikdy nenudí.

 

DVD obsahuje 5 příběhů:

 

01. NEBEZPEČNÝ ŠMOULODLAK

Koumák, šmoulí vzor všech ctností, se jednoho dne nečekaně stane… trochu odlišným. A znamená to pro něj smrtelné nebezpečí!

 

02. ČILOUNOVA LOUTKA

Čiloun všechny straší se svou loutkou draka. Věc se mu ale vymkne z ruky, když po kouzlu Taťky šmouly loutka ožije a stane se z ní skutečný, nebezpečný drak.

 

03. ŠMOULÍ ZTROSKOTANCI

Každý den ty samé povinnosti, starosti a pořád stejné věci – to už Šmoulinku nudí. Ráda by to vyměnila za námořní plavbu. Shodou okolností se jí její touha vyplní a takový výlet přece musí být úžasný… nebo ne?

 

04. SAŠETKA MÁ KAMARÁDKU

Šmoulové se vyhýbají kontaktu s lidmi, Sašetka se ale ráda spřátelí s malou čarodějnicí Melinou. To jí ale přinese spoustu problémů.

 

05. GARGAMEL VYRÁBÍ ZLATO

Už dlouho se Gargamel snažil proměnit šmouly ve zlato a nyní konečně uspěl! Tři skřítci jsou změněni na zlaté mince. Podaří se Taťkovi šmoulovi vrátit jim původní podobu? 

 

Zadní strana 

Žánr: Dobrodružný / Rodinný / Pohádka

Země původu: USA / Belgie

Rok vzniku: 1981 – 1990

Délka: 74 minut

Původní název: Smurfs

Režie: Ray Patterson, Carl Urbano, Rudy Zamora, Don Lusk, George Gordon, Jay Sarbry, Bob Hathcock, Oscar Dufau, Paul Sommer, John Walker, Bob Goe, Alan Zaslove, John Kimball

Námět: Peyo

Scénář: Peyo, Yvan Delporte, Patsy Cameron, Frances Novier, Michael Reaves, Marc Scott Zicree, Creighton Barnes, Ted Pedersen, David Villaire, Alan Burnett, John Bonaccorsi, Glenn Leopold, John Bates, Jeff Segal, William Hasley, Doug Booth, Claire Geber, Catherine Johnson, Richard Kadrey, Bob Langhans, Bob Nesler, Joseph Neustein, Gene Ayres, Len Janson, Chuck Menville, Duane Poole, Cliff Roberts, Tom Swale, Tedd Anasti, Mark Seidenberg, Rich Fogel, Bill Matheny, Kevin Hopps, Sean Catherine Derek, Ernie Contreras, Gerard Baldwin, Reed Robbins, Therese Naugle, Gordon Bressack, Burt Wetanson, Kristina Luckey, Sharon Painter, John Bradford, John Loy, Sandy Fries, Chris Jenkyns, Cynthia Friedlob, John Semper, Evelyn Gabai, Paul Dini, LeRoy Parker, Larry Parr, William J. Keenan, Ray Parker, Lisa Maliani, Michael Maliani, Glen Egbert, Charles M. Howell IV, Morgan Flynn Averill, Ken Koonce, Fred Kron, Mark McClellan, Hendrik VanLeuven, David Weimers, Craig Miller

Produkce: Joseph Barbera, William Hanna, Gerard Baldwin, Iwao Takamoto, Bob Hathcock, Freddy Monnickendam, Paul Sabella, Charles Grosvenor, Don Jurwich, Walt Kubiak

Hudba: Hoyt Curtin, Clark Gassman

Společnost: Hanna-Barbera Productions / SEPP International S.A. / Wang Film Productions Company / Cuckoo’s Nest Studios / Toei Animation Company  

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky, slovensky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný