Intersonic – Vezmi mě znovu domů

Kde ty neznámé televizní filmy InterSonic loví, těžko říct. Dalším z nich bude v pátek 5. srpna 2011 drama Vezmi mě znovu domů za 69,- Kč. Cesta je cíl.

Podzim života může být krásně barevný.

Ed Reece cítí, že se jeho čas naplňuje. Své poslední dny se rozhodne naplno prožít. Chce si splnit sen a ještě jednou spatřit místo, kde se narodil. Se svým plánem se svěří svému synovi Larrymu. Podaří se Edovi přesvědčit syna, aby se vydal na dlouhou a poslední cestu s ním?

Na csfd.cz opět bez detailů, bez komentářů a bez hodnocení, na imdb.com 60 procent: Kirk Douglas, legenda filmového plátna, zřejmě přijal účast kvůli zajímavé roli. Srdceryvný příběh umírajícího muže, prožívajícího své poslední dny, mohl být dobrou volbou, nebýt pitomého scénáře a nezvládnuté režie.

Zadní strana 

Žánr: Drama

Země původu: USA

Rok vzniku: 1994

Délka: 88 minut

Původní název: Take Me Home Again / The Lies Boys Tell

Světová premiéra: 18. prosince 1994 – USA

Režie: Tom McLoughlin

Námět: Lamar Herrin (román "The Lies Boys Tell")

Scénář: Ernest Thompson

Produkce: Barbara Black, Patricia K. Meyer, Robert M. Sertner, Randy Sutter, Frank von Zerneck

Hudba: Patrick Williams

Kamera: Chuck Arnold

Střih: Charles Bornstein

Kostýmy: Jolie Anna Jimenez

Společnost: Patricia K. Meyer Productions / Von Zerneck Sertner Films

Hrají: Kirk Douglas (Ed Reece), Craig T. Nelson (Larry), Bess Armstrong (Connie), Bonnie Bartlett (Sylvia), Richard Gilliland (Russ), Ernest Thompson (Cal), Nancy McLoughlin (Gloria), Lee Garlington (Nell), Anne Haney (teta Emma), Jason Hervey (Eddie), Eileen Brennan (Sada), Marley Shelton (Lisa), Glenn Walker Harris Jr. (Jeff), Geraldine Leer (Melanie), Bruce Mackey (Smithers), Robert Kelly (Cochise), Danielle Nielson (Cara), Laura Rice (Steph), Robert Feero (řidič), Margo Hall (Angela), Dana Kelly (vedoucí motelu), David Maier (policista), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný 4:3 (podle imdb.com 1,33:1)

Bonus: žádný