DVD edice – Ztraceni na moři

DVD edice nabízí v sobotu 20. června 2009 další film ze svého katalogu s názvem Ztraceni na moři za 49,- Kč. Televizní titul je v databázích uváděn spíše pod názvem Dlouho hledaný syn.

Únos syna je teprve začátek.

Dramatický příběh ženy, která před lety ztratila v bouři na moři manžela a čtyřletého syna a ani po čtrnácti letech se nedokázala s tragédií vyrovnat. Na návštěvě u přátel při promítání videa z prázdnin zjistí, že syn i manžel žijí. Naaranžovaná nehoda člunu měla zakrýt únos syna, který netuší, co se stalo. Šokovaná žena musí sebrat všechny síly, aby získala zpět své dítě a postavila se bývalému manželovi dřív, než oba znovu zmizí.

Na imdb.com 56 procent, na csfd.cz 33: Hodně trapná kriminální romance, kterou nezachrání ani Gabrielle bez podprsenky. Vypadá to jak odporný béčkový německý seriál.

Žánr: Drama / Mysteriozní

Země původu: USA / Německo

Rok vzniku: 2006

Délka: 86 minut

Původní název: Long Lost Son

Světová premiéra: 24. července 2006 – USA

Režie: Brian Trenchard-Smith

Scénář: Richard Blade

Produkce: Andreas Hess, Sylvia Hess, J. J. Jamieson, Stephen P. Jarchow, James R. Rosenthal, Rachel Rothman, Jeffrey Schenck, James Veres

Hudba: David Reynolds

Kamera: Robert Morris

Střih: John Blizek

Kostýmy: Dodie Shepard

Společnost: ACH / Christopher Filmcapital / Regent Entertainment

Natáčeno: ostrovy Turks a Caicos

Hrají: Gabrielle Anwar (Kirsten Sheppardová / Halloranová / Collinsová), Craig Sheffer (Quinn Halloran / John Williams), Chace Crawford (Matthew Williams / Mark Halloran), Philip Granger (Ronnie), Richard Blade (Patrick), Dennis Garber (agent), Ian Robison (Steve), Joshua Friesen (Mark ve 4 letech), Michael McConnohie, Holly Fulger (Marge), Gwen Van Dam, Shirley Brown, Julius Noflin, Terrance Rodgers (taxikář), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Doby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (podle imdb.com 1,33:1)

Bonus: fotogalerie, trailery