Filmag horor – Apokalypsa meteorů

Stýská se vám po (globálních) katastrofách? Asylum je zpátky! V obálce Filmag edice Horor se ve středu 10. srpna 2011 za 99,- Kč řítí na pulty Apokalypsa meteorů. Konec světa se blíží!

Nadměrný meteor vstoupí do zemské oběžné dráhy a začne se rozpadat na vesmírné trosky padající napříč planetou. Los Angeles hrozí zničení během tří dnů! Paralelně s tímto katastrofickým příběhem se odvíjí osudy doktora Davida Demattiho, který se snaží vynalézt lék pro svou těžce nemocnou dceru. Ta byla společně se svou matkou umístěna do karantény v Las Vegas. Po příjezdu David zjišťuje, že většina města byla zničena. Začíná nervy drásající souboj s časem, v němž se David snaží nalézt svou rodinu dříve, než bude zničeno další město!

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Na imdb.com 33 procent, na csfd.cz 32: Je to neuvěřitelně špatné. Ne, není to neuvěřitelně špatné, je to ještě horší. Existuje spousta nepovedených katastrofických filmů, tenhle se řadí až za ty nejhorší. Směšný a nesouvislý sled scén, kterému se nedá říkat scénář, komické efekty, hloupý způsob, jak promrhat hodinu a půl života.

Zadní strana

Žánr: Dobrodružný / Sci-fi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 84 minut (1:24:28)

Původní název: Meteor Apocalypse

Světová premiéra: 23. února 2010 – USA

Režie: Micho Rutare

Scénář: Brian Brinkman, Micho Rutare

Produkce: Paul Bales, Anthony Fankhauser, David Michael Latt, David Rimawi, Brian Brinkman

Hudba: Douglas Edward

Kamera: Adam Silver

Střih: Danny Maldonado

Kostýmy: Gregory Paul Smith

Společnost: Faith Films / The Global Asylum

Natáčeno: Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Joe Lando (David Dematti), Claudia Christian (Kate Demattiová), Cooper Harris (Lynn Leighová), Madison McLaughlin (Alison DeMattiová), T. J. Lepage (Mark), Micho Rutare (prezident), Jon Gale (velitel národní bezpečnosti Peter), Abby Leigh (Stratcom Washington), Ben Daniels (Stratcom North Atlantic), Darrell Philip (Stratcom Wyoming), Gabriel Bresler (mladý velitel), Alice M. Brinkman, Janice McLaughlin, Brendan Bradley (Curtis Langley), Courtney Johnson (stráž), Jonathan Alfaro (stráž), Jan-Michael Cortes (stráž), Christopher Fonseca (stráž), Edmond Choi (stráž), Robert Puga (stráž), Gregory Paul Smith (Damien), Amanda Jaros (McKenzie), Peter Husmann (agent Nielson), Spencer Scott (agent Munez), Celestial Cecile M. Johnson (pastor), Mina Joukar (Nidra Singhová), Jennifer Smart (Madeline), Dana Tomasko (Grace), Kamaal Reffigee (Justin), Richard Shaluly (Sam), a další

Menu DVD

Údaje o DVD:

Výběr kapitol

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Nastavení zvuku a titulků

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: další DVD