Špidla Data Processing – Moje cukrárna 3

Ve čtvrtek 25. srpna 2011 máme možnost pořídit si za 49,90 Kč pokračování počítačové hry pro děti i dospělé. Po první a druhé části je na řadě logicky Moje cukrárna 3 – zábavná obsluhovačka. Vydává Špidla Data Processing v edici spidla.cz

Sladká obsluhovačka pro celou rodinu. 

 

Zahrajte si oblíbenou obsluhovačku plnou zábavy a mlsných hostů. Vyřizujte objednávky jak nejrychleji dokážete, vylepšujte své obchůdky a rozšiřte své sladké království do všech zemí světa. Zábava je zaručena. Tak nečekejte a pojďte se bavit!

– 5 skvělých cukráren
– vzrušující a svižná hra
– mnoho druhů sladkostí
– ověřená zábava

Rozjeďte vlastní cukrářské obchůdky po celém světě! Vyrábějte ověřené dorty i krajové speciality, abyste uspokojili všechny chutě zákazníků z různých koutů světa. Získáte zasloužený obdiv a zaručeně se přitom pobavíte. Pojďte na to!
Vaše cukrárna vyrábí ty nejlepší sladkosti na světě a vy se nyní snažíte, abyste vyhověli úplně každému. Mlsouni z Mexika mají trošku jiné chutě než lidé v Itálii, Egyptě, Japonsku a Rusku. Pro každý kraj proto vymýšlíte nové speciality a kupujete nové stroje pro výrobu dalších pochoutek.
Rozcvičte si mozek i ukazováček – obsloužit davy mlsounů včas chce rychlé klikání myší na správné ingredience. Vaše rychlost a přesnost bude odměněna mnoha bonusy a perfektní zábavou.

Nenechte si ujít tuto skvělou hru a zahrajte si ještě dnes!

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7
– procesor 1.2 GHz a vyšší
– 512 MB RAM
– DirectX
– 434 MB volného místa na disku
– doporučena je myš a zvuková karta 

Zadní strana