DVD edice – Poslové spravedlnosti

Ke konci říjnového edičního plánu DVD edice se přece jen objevují premiérové tituly, ovšem jejich uživatelské hodnocení zůstává v mezích očekávání. Za 99,- Kč ve Speciální sběratelské edici v luxusním vydání s českým dabingem Dolby Digital 5.1, remástrovaným obrazem, českými titulky, novým authoringem a bez reklam budou v prodeji Poslové spravedlnosti. Akcí nabitý dechberoucí mysteriozní thriller. Na pultech v pondělí 24. října 2011.

Newyorská policistka, jejíž otec byl zavražděn před třinácti lety skupinou známou pod názvem Kněží, zjistí, že zločinci se chystají znovu spáchat úkladnou vraždu. Převezme jejich případ a aniž by to tušila, milostně se zaplete se členem tohoto nebezpečného gangu.

Film tak dechberoucí, až má na imdb.com 46 a na csfd.cz 43 procent, což je vskutku mysteriozní: Vcelku zajímavý námět je totálně zničen chaotickým scénářem a nepřesvědčivými hereckými výkony. I když vydržíte až do konce, tak pořád nebudete vědět, o co vlastně šlo.

Zadní strana 

Žánr: Krimi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 90 minut

Původní název: The Ministers

Režie: Franc. Reyes

Scénář: Franc. Reyes

Produkce: George Acogny, Steffen Aumueller, Claus Clausen, Jill Footlick, Matthew Myers, Aaron Ray, Franc. Reyes, Glenn M. Stewart, Lisa Yesko

Hudba: George Acogny

Kamera: Frank Byers

Střih: Tony Ciccone, Philip Pucci

Kostýmy: Michael Anzalone

Společnost: Alumbra Films / Grow Pictures / Scheherazade / Sherazade Film Development

Natáčeno: New York City, New York, USA

Hrají: John Leguizamo (Dante / Perfecto), Harvey Keitel (Joseph Bruno), Florencia Lozano (Celeste Santanaová), Diane Venora (Gina Santanaová), Wanda De Jesus (kapitán Diazová), Manny Perez (detektiv Manso), Saul Stein (detektiv Demarco), Benny Nieves (Alberto Santana), Luis Antonio Ramos (Carlos Rojas), Raquel Castro (Nereida), Tammy Trull (Liz), Raquel Jordan (Alma), Alex Luria (Dante / Perfecto ve 23 letech), Gabriella Fanuele (Celeste v 18 letech), Josh Segarra (Luis), Rick Sepulveda (Jesse Montoya), Jaime Tirelli (otec Gorbia), Susan Porro (Karen Rossinová), Sally Simone Dealy, John Hillner (Jeff Kane), Adrian Martinez (Mike), David Castro (Dante / Perfecto v 10 letech), Jason Fiore-Ortiz (Luis ve 12 letech), Stracy Diaz (detektivka), Dashia (hispánka), Tibor Feldman (Phil Morgan), Tania Santiago (mladá detektivka), Melina Lizette (Kathy), Michael Sirow (mladý policista), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 16:9 (podle imdb.com 1,85:1)

Bonus: neuveden