Špidla Data Processing – Loutkové divadlo – Nevinné duše

 

Je čtvrtek 1. září 2011, začátek školního roku, a také další pravidelná dávka zábavy od vydavatelství Špidla Data Processing. V edici Hráčův ráj vychází pokračování oblíbené tajuplné hledačky pro celou rodinu s názvem Loutkové divadlo – Nevinné duše. Zakoupit lze za 49,90 Kč

 

Poklidné městečko nikdy nepoznalo zločin. To se dnes změní. Děti ve městě upadly do nekonečného spánku. Někdo jim ukradl jejich duše. Bez nich se už nikdy neprobudí. Pusťte se do pátrání, najděte skryté předměty a vyřešte tajemné hádanky. Pomozte, detektive, zachraňte nevinné děti!

– napínavý příběh

– tajemná atmosféra

– nádherná grafika

– spousta miniher

Loutkové divadlo – Nevinné duše je napínavá a tajemná hra, při které se nebudete ani chviličku nudit. Do detailu propracovaná grafika a mysteriózní hudba jsou třešničkou na pořádné porci zábavy, kterou je tato hra nabitá.

V roli úspěšného detektiva se ocitáte ve městě, kde děti spí podivným spánkem. Nemohou se probudit, protože jejich duše byly ukradeny mechanickými loutkami. Času není nazbyt, tak se ihned pusťte do pátrání. Kdo ukradl nevinné duše? Kam je ukryl? Dokážete je včas najít, abyste zachránili spící městečko?

Zapojte vaši fantazii, hledejte skryté předměty, hrajte originální minihry a vyřešte zapeklité hádanky. Překazíte tím plány zákeřných loutek a báječně se přitom pobavíte. Čas běží a dětem už ho moc nezbývá. Tak neváhejte a pojďte hrát!

Celá hra je v češtině.

Zadní strana

Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7
– procesor Core i5 a vyšší
– 4 GB RAM

– grafická karta 1 GB

– DirectX
– 241 MB volného místa na disku
– doporučena je myš a zvuková karta