Špidla Data Processing – Kouzelný mořský svět 3 – Dobrodružství v Atlantidě

Ve čtvrtek 8. září 2011 je na řadě již třetí část podmořského dobrodružství s krabíkem a jeho kamarády. PC hru Kouzelný mořský svět 3 – Dobrodružství v Atlantidě vydává Špidla Data Processing v edici spidla.cz, zakoupit ji můžete za 49,90 Kč. Obnovení zašlé slávy bájné Atlantidy závisí jen na vás a vašich schopnostech!

Roztomilá počítačová hra pro děti.

Skočte do slané mořské vody a vydejte se na pátrací akci po bájné Atlantidě. Spolu s vámi bude cestovat i roztomilý krabík. Pomůže vám získat zlaťáky i obnovit zničené památky. Tak neváhejte a vydejte se na cestu plnou dobrodružství!

– Svižná a napínavá hra

– Nádherný podvodní svět

– Vraťte Atlantidě její zašlou slávu!

Krabík se opět vrací a spolu s ním i jeho kamarádka – mořská panna. Oba už si své sny splnili, a tak chtějí udělat nějaký dobrý skutek pro zbytek podmořských obyvatel. Vydávají se na cestu za bájnou Atlantidou!

Místo nádherných budov se zde dnes nachází jen samé trosky. Pomozte krabíkovi ve spojování stejných symbolů, řešte zábavné minihry a sbírejte cenné zlaťáky, díky kterým budete moci obnovit celou ztracenou Atlantidu. Vaše snažení budou narušovat zlí nepřátelé. Zaručeně vám však pomůže mořská panna se svými tajemnými kouzly.

Na nic nečekejte a vydejte se spolu s krabíkem za dalším dobrodružstvím. Obnovení zašlé slávy bájné Atlantidy závisí jen na vás a vašich schopnostech! Pojďte se bavit!

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra je v češtině.

Předchozí díly:

Kouzelný mořský svět

Kouzelný mořský svět 2: Okolo světa

Zadní strana

HW Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7

– procesor 800 MHz a vyšší

– 128 MB RAM

– 87 MB volného místa na disku

– DirectX

– doporučena je myš a zvuková karta