Filmag horor – Obří krajta vs. aligátor

Ještě pořád vám ty přerostlé potvory nestačily? Opět je tu studio Asylum! Filmag v edici Horor ve středu 21. září 2011 nabídne za 99,- Kč další zástupce obřích příšer, tentokrát v televizním filmu Obří krajta vs. aligátor. Smrtící souboj mega hadů se zmutovanými plazy.

Ve žhavé hororové novince spolu svádějí nemilosrdný souboj obří krajty a zmutovaní aligátoři.

 

Poté, co ochránkyně hadů zachrání několik škrtičů z místní stanice, pustí je do přírody. Nevědomky tak vystavuje město velkému nebezpečí. Krajty tygrovité se brzy adaptují, abnormálně rostou a pořád mají hlad. Když začne lidských obětí přibývat, vezme řešení na svá bedra místní policistka. Aby zachovala ekosystém, nakrmí aligátory kuřaty napíchanými steroidy, aby byli silnější a s hady si poradili. Jenže aligátoři rostou a rostou a město se dostává do smrtelné pasti!

Mega Python vs. Gatoroid

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD 

Na imdb.com 33 procent, na csfd.cz 17: To jako fakt někdo myslí vážně? Had otevře tlamu a vjede do ní vlak. Had kousne do vzducholodě a pak lítá jako balónek, ze kterého uniká vzduch. Absurdita za absurditou, pseudoherci se potácí sem tam, „digitální" efekty na zvracení – opět lahůdka pro fajnšmekry.

Zadní strana 

Žánr: Akční / Horor / Sci-fi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2011

Délka: 87 minut (1:26:55)

Původní název: Mega Python vs. Gatoroid

Světová premiéra: 29. ledna 2011 – USA

Režie: Mary Lambert

Scénář: Naomi L. Selfman

Produkce: Paul Bales, Deborah Gibson, David Michael Latt, Aaron J. Martin, Christopher Ray, David Rimawi, Tiffany

Hudba: Chris Ridenhour

Kamera: Troy Smith

Střih: Shawn David Thompson

Kostýmy: Michelle Matteo

Společnost: The Asylum / Syfy

Natáčeno: Los Angeles County Arboretum & Botanic Garden – 301 N. Baldwin Avenue, Arcadia, Kalifornie, USA

Hrají: Deborah Gibson (Dr. Nikki Rileyová), Tiffany (Terry O’Hara), A Martinez (Dr. Diego Ortiz), Kathryn Joosten (Angie), Kevin M. Horton (RJ Cupelli), Carey Van Dyke (Justin), Sarah Belger (Tiffany Fanaticová), Jay Beyers (Matredee Martin), Harmony Blossom (sexy dívka na párty), Clint Brink (číšník Johnny), Arden Cho (Gia), Carl Ciarfalio (Billy), Michelle Coutinho, Micky Dolenz (sám sebe), Valerie K. Garcia (kytaristka Mickey Dolenz Band), Timothy E. Goodwin (Hillbilly 1), Patrick Hancock (Ben), Jack N. Harding (Hank), Kylan James (Jordan), Justin Jones (ozbrojený návštěvník párty), Nadejda Klein (zástupce tisku), Erin Kolpek (zástupce tisku), Tommy Lukasewicz (Christopher), Kaiwi Lyman (Tom), Bob Merrick, Chris Neville (Manny), Travis Seaborn (Manny), Robert R. Shafer (Zeke), Peter Trenholm Smith (oběť hada), Vanessa Claire Smith (paličatá Mary), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Výběr kapitol 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

 

Nastavení zvuku a titulků

 

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: další DVD