Vapet pro každého – O statečné včelce

Překvapivě zařadil Vapet v úterý 20. září 2011 do ediční řady Pro každého titul, který by se dal čekat spíše v sobotní řadě Dětem, ke koupi bude animovaný film O statečné včelce za 99,- Kč. Maminko, letíme tě zachránit.

Bylo, nebylo… Jeden malý včelí princ jménem Hutch se vydal na dobrodružnou cestu. Rozhodl se stůj co stůj najít svou maminku.

Potisk DVD 

Když byl ještě malinký, unesli ji totiž zlí sršňáci. Na dlouhé cestě k jejich hnízdu číhá na Hutche spousta nebezpečí. Musí uniknout ze spárů pavouka Dokumy a také obstát ve rvačce s kudlaňákem Kama Kičim.

Japonský obal 

Nakonec ale potká malou Amy, holčičku, která rozumí řeči hmyzu, a také pozná spoustu nových přátel. Ti všichni mu pomohou, aby se s maminkou opět shledal.

Na imdb.com sice zaevidováno, ale bez hodnocení a komentářů, relevantní informace není schopen najít ani strejda Gůgl.

Zadní strana 

Žánr: Animovaný / Pohádka

Země původu: Japonsko

Rok vzniku: 2010

Délka: 101 minut

Původní název: Konchuu monogatari Mitsubachi Hacchi: Yuuki no merodi

Světová premiéra: 31. července 2010 – Japonsko

Režie: Tetsuro Amino

Společnost: Chubu-nippon Broadcasting Company / Dentsu / Itochu / Mainichi Broadcasting System / Mainichi Newspapers / Marza Animation Planet / N35 / RKB Mainichi Broadcasting Corporation / Sedic International / Shochiku Company / TBS Radio & Communications / Tatsunoko Productions Company / Tokyo Broadcasting System / Yahoo Japan

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 japonsky, česky, slovensky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: