Nezaměnitelná zpěvačka Jana Kratochvílová bude mít po dlouhé době v Paláci Akropolis koncert

7. října 2011 od 19:30 hodin se uskuteční v Paláci Akropolis výjimečný koncert výjimečné zpěvačky Jany Kratochvílové ( v současné době uměleckým jménem Jasmína Kratochvílová) a její skupiny Illuminatica, který bude spojen se křtem výběrového 2 CD Jana Kratochvílová No a co!, které vydává Supraphon.  

Výběr je nazván podle vstupní písně z roku 1980. Vydávané 2CD přináší celkem 36 písniček, těch klasických s různými doprovodnými kapelami, včetně Yo Yo bandu, Hevalu, Kroků nebo Motoru, ale také těch průběžně vznikajících ve spolupráci s bubeníkem Jiřím George Hrubešem. Jana už pak nemusí být jen Kratochvílová, ale také Uriel, Jasmína či projekt Armadeica, ale podstata zůstává: rockový základ, mimořádný vokál a sdělení plná vesmírné lásky.  

V Paláci Akropolis vystoupí skupina Illuminatice ve složení : Jana Kratochvílová – zpěv, Jiří George Hrubeš – bicí, Zdeněk Baron Juračka – kytary, doplněni novým baskytaristou Janem Pokorným.Tato fenomenální kombinace rockových šamanů a vizionářů nabídne průřez svými hity, počínaje legendární písní V stínu kapradiny kulminující muzikantskou vizí typu Liberty song 21.století, Chyť se nebe, Spiritica Angelica, které skutečně a nenávratně ohlašují nový věk rockových andělů na zemi. 

Jana Kratochvílová svým zjevem, odíváním a líčením často předbíhala dobu. Má jak originální kostýmy a doplňky, tak nezaměnitelný hlas neuvěřitelného registru od něžného sopránu po metalové hloubky. Spolu s bytostně přirozenou dynamickou spontánní pohybovou kulturou, mimikou, smyslem pro humor i zájmem o mystiku a filozofii… To vše bude k vidění 7. října v Paláci Akropolis