Česká multimediální – Tradiční české pohádky pro počítač s Windows

V úterý 1. listopadu 2011 učinila Česká multimediální mírný úkrok od svého obvyklého sortimentu mluveného slova a za 59,- Kč nabízí v trafikách Tradiční české pohádky pro počítač s Windows. Plná verze – původní český software pro děti.

Perníková chaloupka, Šípková Růženka, Kocour v botách, Hrnečku vař, O Palečkovi …  

Spousta zábavy a poučení pro šikovné předškoláky a zvídavé školáky. Počítač bude dětem poutavě vyprávět klasické české pohádky. Děti si užijí cestu černým lesem, zasmějí se veselým kouskům malého Palečka, napálí spolu s Jeníčkem a Mařenkou čarodějnici, prokoušou se ulicí plnou jahodové kaše a mnoho dalšího. A nebojte se, vše nakonec dobře dopadne!

Vyprávění provázejí milé měnící se obrázky – jako strany v knize, na spodním okraji obrazovky doplněné právě čteným textem. Ale pozor! Obrázky jsou navíc interaktivní. Na každém z nich dítě objeví nějakou zajímavost – slepička po kliknutí zakdáká, konec zalije kytičku a ta vyroste a rozkvete… To děti baví!

Navíc najdete na CD Zábavnou matematiku. Ta učí dítě sčítat, odčítat, násobit a dělit. A jako odměna po zvládnutí úkolu je výuka zakončena zábavnou hrou!

Vhodné také pro výuku angličtiny a španělštiny – všechny pohádky jsou namluveny také v těchto jazycích.  

Dopřejte dítěti mnoho hezkých chvil u počítače. Pobaví se a nenásilně se naučí práci s počítačem.

Požadavky:

procesor nejméně 586

32 MB RAM

Windows 95/98/NT/Me/200/XP

CD-ROM mechanika

myš

doporučena je zvuková karta

Zadní strana