Špidla Data Processing – Odysseus – Dlouhá cesta domů (PC hra)

V plánu vydavatelství Špidla Data Processing figuruje na 17. listopadu 2011 další z oblíbených počítačových her s názvem Odysseus – Dlouhá cesta domů. Vzhledem k tomu, že ve čtvrtek je státní svátek, může se stát, že hru na stáncích objevíme už ve středu 16. listopadu 2011. No, necháme se překvapit… Hru můžete zakoupit za 49,90 Kč, vychází v edici spidla.cz. Ke koupi nakonec od pátku 18. listopadu 2011.

Zábavná počítačová hra pro celou rodinu.

Otevřete kouzelnou bránu do světa plného Kyklopů, Faunů, bohů, kouzelníků a duchů. Pomozte Odysseovi přestát všechna nebezpečí na cestě domů. Připravte se na nezapomenutelná dobrodružství. Vydejte se na výpravu domů hned teď!

– nádherná grafika

– napínavý děj

– spousta zábavy

Vydejte se na vzrušující cestu a ponořte se s Odysseem, legendárním hrdinou Trójské války, do mýtů antického Řecka.

Odysseus je nejslavnější cestovatel všech dob. Jeho láska k domovu, rodině a jeho krásné ženě Penelopě vás povede rozmanitými mýty antického Řecka. Připravte se na nezapomenutelná dobrodružství, která na vás čekají ve světě živých i v království mrtvých.

Vyplujte na 20 let dlouhou cestu. Projděte cestu od Trójských zdí až do Odysseova domova na Ithace. Navštivte tajemné ostrovy plné magických stvoření. Některá vás budou prosit o pomoc, zatímco jiný vás budou chtít sníst, nebo vás dokonce proměnit v divoké zvíře!

Překonejte na cestě všechny překážky a pomozte Odysseovi konečně se vrátit k jeho milované Penelopě. Zábava zaručena!

Vhodné pro děti, neobsahuje násilí.

Celá hra v češtině.

odysseus_dlouha_01

odysseus_dlouha_02

odysseus_dlouha_03

odysseus_dlouha_04

odysseus_dlouha_05

odysseus_dlouha_06

odysseus_dlouha_07

odysseus_dlouha_08

Požadavky:

– Windows XP / Vista / 7

– procesor 600 MHz a vyšší

– 128 MB RAM

– DirectX

– doporučena je myš a zvuková karta

Zadní strana