DVD edice – Příběhy z temnoty

Další listopadový titul DVD edice trochu klame tělem. Ve Speciální sběratelské edici za 99,- Kč vychází sice samostatný povídkový film Příběhy z temnot, nikde ale zmínka, že byl následován šestidílnou televizní sérií v roce 2009 a druhá sezona měla začít v roce 2011. Ani tady si vydavatel neodpustil vtipné hlášky o luxusním vydání – český dabing, remástrovaný obraz, české titulky, nový authoring a nepřítomnost reklam, to vše u poprvé vydávaného titulu. V prodeji od čtvrtka 24. listopadu 2011.

V první části filmu nazvané „Karma" se čtveřici gangsterů vymkne z rukou jejich loupežný plán, a tak na útěku s penězi hledají pomoc u neznámých lidí, což se jim stane osudným.

Potisk DVD 

Ve druhé části filmu s názvem „Bouře" se pětice mladých lidí pokouší vyvolat ducha Krvavé Mary, a hned v zápětí začínají události nabírat děsivý spád. Když se objeví první mrtvola, jsou z vraždy podezřelé všichni. Vrahovi však jedno mrtvé tělo nestačí.

Na imdb.com 41 procent, na csfd.cz 53: Bizarní, ale nepříliš hororové, navíc nepříliš objevné. Druhý příběh je o fous lepší.

Zadní strana 

Žánr: Horor / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2008

Délka: 93 minut

Původní název: Nite Tales: The Movie

Režie: Deon Taylor

Scénář: Diana Erwin, Deon Taylor

Produkce: Roxanne Avent, Todd Brown, Steve Cubine, Bobby Jackson, Tony ‚Timber‘ Moore, Mitch Richmond, Deon Taylor, Lisa Diane Washington, Angela White, Peter Wise

Kamera: Keith L. Smith, Keith Smith

Střih: Lane Baker

Kostýmy: Chasia

Společnost: Deon Taylor Enterprises / Nite Tales / Seven Entertainment

Natáčeno: Hood, Kalifornie, USA / Sacramento, Kalifornie, USA

Hrají: Flavor Flav (hostitel), Dante Basco (Gerard), Chico Benymon, Andrea Bogart (Cindy), James Ferris (polda), Sticky Fingaz (Dice), Soraya Kelley (Sarah), Sandra McCoy (Serena), Richard Moorhouse (bankovní manažer), James Otis, Michael J. Pagan, Ariele Senara (Krvavá Mary), Tony Todd (klaun), Tyrin Turner, Jordan Woolley (Tom), a další

Menu DVD 

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: neuveden