Blue Sky Film – Posedlost: Robert Pattinson

Zrovna hned ráno jsem dostal další držkovou, abych se držel zpátky a neprojevoval své vlastní názory, ale když ono je to tak těžké… Zvedá se mi kbelík už když vidím ty pusinky a srdíčka. Společnost Blue Sky Film nabídne ve středu 9. listopadu 2011 biografický celebristický dokument Posedlost: Robert Pattison za 149,- Kč. All Areas Accessed!

Teenageři po celém světě propadli mánii, kterou vyvolala nová hvězda Robert Pattinson, mladý anglický herec a hvězda upírské filmové série „Stmívání". Exkluzivní pohled ze zákulisí na Pattinsonův život, od jeho školních let, přes první zkušenosti v modelingu a herectví, až k jeho roli v sáze Stmívání. R-Patz, jak mu dnes přezdívají fanoušci, byl od té doby několikrát zvolen „Nejpřitažlivějším mužem planety" a fanynky po celém světě z něj padají do mdlob. Film Robsessed nabízí zatím nejucelenější pohled na dosavadní životní dráhu tohoto mladého talentovaného herce.

 

I já padám do mdlob, a zjevně nejsem sám. Na imdb.com 33 procent, na csfd.cz 22: Jsem věrný fanoušek a nechci slyšet, co si kdejaká uklízečka myslí o Robovi, chci vidět rozhovor s ním! Nepodporujte společnost, která bez povolení doslovně vykrádá obsah fanouškovských stránek, blogů a prokládá to ukradenými fotkami do trapného videofilmu.

Žánr: Biografický / Dokument

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 2009

Délka: 70 minut

Původní název: Robsessed

Režie: Irene Antoniades

Scénář:

Produkce:

Hudba:

Kamera: Nick Kindon

Střih: Miriam Rowe

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 16:9 (zřejmě 1,78:1)

Bonus: