Bontonfilm – Okresní přebor 2

Bontonfilm pokračuje ve vydávání TV seriálů stanice Nova, s níž je majetkově propojen, a v neděli 13. listopadu 2011 vychází Okresní přebor – 2. DVD za 99,- Kč.

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice.

Slavoj Houslice je fotbalový oddíl, který hraje regionální soutěž – OKRESNÍ PŘEBOR. Již dlouhá léta členové a hráči oddílu touží, aby se jejich klub probojoval o úroveň výše a zahrál si soutěž vyšší – krajskou. Zda se jim to povede v nové sezóně, můžete sledovat v novém českém seriálu. Dostanete unikátní možnost nahlédnout do zákulisí průměrného fotbalového oddílu v malé průměrné vesnici s jedním krámem, jednou knihovnou a jednou hospodou. Poznáte, jaké to je vést fotbalový oddíl, spoluprožijete vítězství, prohry, ale také remízy nejen jejich A-mužstva, ale také osobní vítězství, prohry a remízy postav samotných. 

Disk obsahuje 4 díly:

5) Forbes

Pokladník Ludvík Hovorka je bohužel gambler. Když se za dramatických okolností zjistí, že ve forbesu v místní hospodě skončila většina peněz nejen Hovorkových, ale i klubovních, nastává čas k rázné akci.

6) Lucka

Jirka Luňák, kapitán a trenér Slavoje Houslice má dceru. Lucka hraje za Spartu a Jirka je na to patřičně hrdý. Lucka tráví většinu času v Praze a domů jezdí párkrát do měsíce. Tentokrát přijede s novinkou, která fatálně změní Jirkův život.

7) Kopačák

Hraje se zápas s AS Hlístky. A Hlístky se pyšní tím, že mají propracovanou obranu, takže se jim nedá jen tak vstřelit gól. Jak si s tím poradí takticky Slavoj? A bude brankář Kája Vachopulos konečně jednou kopat vysněný pokutový kop?

8) Schůze

Polovina sezóny proběhla a Slavoj drží krásnou druhou pozici v Okresním přeboru. Je čas na tradiční rekapitulační schůzi, kde se bude pít, tancovat a kde bude také vyhlášen nejlepší hráč uplynulé sezóny. Přítomnost novináře z regionálního plátku rozpoutá skutečné vášně o to, komu titul patří.

Žánr: Komedie / Sportovní / TV seriál

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 2010

Délka: 4 x 27 minut

Režie: Jan Prušinovský, Jakub Kohák

Scénář: Jan Prušinovský, Petr Kolečko

Produkce: Jan Maxa, Ondřej Zima

Hudba: Vratislav Kydlíček

Kamera: Petr Bednář, Aleš Blábolil

Střih: Otakar Šenovský, Lukáš Opatrný

Kostýmy: Ivan Stekla

Architekt: Jan Vlček

Zvuk: Matěj Matuška, Michal Čech

Společnost: Evolution Films / TV Nova

Natáčeno: Lochovice, Česká republika / Komárov, Česká republika

Účinkují: Ondřej Vetchý (Jirka Luňák), Luděk Sobota (Václav Orel), David Novotný (Jarda Kužel), Leoš Noha (Adolf Větvička), Pavel Kikinčuk (Ludvík Hovorka), Pavel Nečas (Luboš Matějka), Jaroslava Pokorná (Antonie Hnátková), Ladislav Hampl (Jarmil Hubáček), Tatiana Vilhelmová (Ilona), Jakub Kohák (Kája Vachopulos), Lukáš Langmajer (Tonda Nádeník), Marika Procházková (Kuželová), Alena Mihulová (Luňáková), Václav Kopta (autobusák Krob), Jan Václavík (Václavík, stánkař a "pingl"), Ivan Trojan (Bohumír Zenkl), Jiří Macht (fotbalista ÚFA Újezd), David Ployhar (fotbalista ÚFA Újezd), Mikuláš Křen (fotbalista ÚFA Újezd), René Brejla (fotbalista ÚFA Újezd), Jiří Čadek (fotbalista ÚFA Újezd), Michal Berka (fotbalista ÚFA Újezd), Jan Prušinovský (fotbalista ÚFA Újezd – brankář), Slávek Horák (fotbalista ÚFA Újezd), Jarmil Škvrna (Řepa), Petr Růžička, Jiří Petrís, Petr Franěk, Hynek Čermák, Petra Hobzová, Petr Nárožný, Michal Pavlata, Jana Pidrmanová, Barbora Poláková, Ivan Trojan, Ladislav Županič, a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: česky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: