DVD edice – Intimní chvilky

Návrat do osvědčených vod slizkého podprůměru představuje další prosincový titul DVD edice. Ve Speciální sběratelské edici vyjde za 99,- Kč romantické drama Intimní chvilky. Nikomu to neříkej, všem to řekni. Na pultech ve čtvrtek 15. prosince 2011.

Narychlo zorganizovaná oslava narozenin a několik láhví vína mají za následek noc plnou hříšných přiznání čtyř sexy mladých dam. Od lechtivých hovorů v telefonní budce po erotické dostaveníčko v metru – tyto dámy se navzájem svěřují se svými nejerotičtějšími a nejintimnějšími chvilkami. A jak se ukazuje, nejsou se svými touhami samy. Nepříliš úspěšná moderátorka Serena se těmito rozhovory inspiruje a vnese do své radiové show zcela nový impuls. Díky své nové show s názvem „Soukromé chvilky na veřejných místech" zjišťuje, že noční město je plné erotických příběhů, stejně jako žen, které je chtějí vyprávět.

Potisk DVD 

A totéž jinými slovy:

Uspokojivá zábava pro dospělé od režiséra Hot Erotica Jaga Mundhry (Sexual Malice, Tropical Heat, Tales of Kama Sutra, Wild Cactus). Narozeninový večírek stimulovaný několika lahvemi vína vyvolá lechtivou noc hříšných zpovědí čtyř vtipných a sexy žen. Od ostrého telefonního sexu ve veřejné telefonní budce až ke skandálnímu rande v přeplněné stanici metra, tyhle dámy sdílejí svá nejintimnější sexuální dobrodružství. Serena, která má noční rádiovou show a hrozí jí vyhazov, je inspirována těmito příběhy. Přijde do vysílání s novým formátem a novou show nazvanou "Soukromé chvíle, veřejná místa". Serena a její zvyšující se počet posluchačů brzy zjistí, že ve městě se po setmění děje mnoho lechtivých příběhů a jsou tu ženy, které se o ně chtějí podělit…

Na imdb.com 33 procent, csfd.cz nic: Chudý a hloupý vývar ze Sexu ve městě, blížící se k soft-pornu. Aspoň že ty holky jsou hezké, ale herečky to nejsou ani náhodou.

Zadní strana 

Žánr: Drama / Romantický

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 2005

Délka: 79 minut

Původní název: Private Moments

Světová premiéra: 12. května 2005 – Francie (Cannes Film Market)

Režie: Jag Mundhra

Scénář: Carl Austin

Produkce: Ashwani Chopra, Sunanda Murali Manohar

Hudba: Pravin Mani

Kamera: Chandra Mouli

Střih: Jag Mundhra

Kostýmy: Sarah Tapscott

Společnost: Private Moments Ltd.

Natáčeno: Londýn, Velká Británie

Hrají: Judith „Judi" Shekoni (Serena Scottová), Catalina Guirado (Grace), Natasja Vermeer (Marie), Luke Goss (Lucien), Sebastian Street (Bruce), Jason Connery (Gillian), Amanda Rawnsley (Emily), Aruna Shields (Saira), Emily Clarke (Carol), Michelle MacErlean (Jade), Daniel Brown (Brian), Oliver Chopping (Michael), Sam Gordon (Will), Joanna Dunn (Margaret), Simon Holmes (Archie), Lee Alliston (Tommy), Richard Fry (Plumber), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: neuveden