Hollywood Classic Entertainment – Silver Hawk

Už zase je „trochu" hokej v podkladech, ale Hollywood Classic Entertainment by snad měl někdy vypustit do distribuce další titul z katalogu společnosti SPI International Silver Hawk. Možná to bude v pátek 18. listopadu 2011, možná v krabičce za 79,- Kč. … super akční snímek hongkongské produkce!!! Zákon má své meze. Ona ne! Možná se proměnilo ve skutečnost a skutečně vyšlo za předpokládanou cenu.

Akční královna Michelle Yeoh, představitelka ve dne úspěšné byznysmanky Lulu Wong, se v noci mění na latexovou super-hrdinku Silver Hawk. Její úhlavní nepřítel, megalomaniak Wolfe, chce únosem geniálního profesora získat nadvládu nad světem. Když se však utká s Lulu v souboji, je zaskočen její dokonalým zvládnutím všech bojových technik.

 

Na imdb.com 51 procent, na csfd.cz v tuhle chvíli dvakrát (pod anglickým i originálním názvem) skóre 36 procent: Naivní superhrdinský komiks na plátně – unesený vědec, plešoun záporák, autosdestrukce doupěte. Trapná nápodoba hollywoodských spektáklů. Ani ta akce se tu moc nepovedla. Něco mezi Strážci vesmíru a Batmanem.

Obal předchozího vydání

Zadní strana 

Žánr: Akční / Dobrodružný

Země původu: Hong Kong

Rok vzniku: 2004

Délka: 123 minut

Původní název: Fei ying / Silver Hawk

Světová premiéra: 15. ledna 2004 – Čína

Režie: Jingle Ma

Scénář: Susan Chan, Jingle Ma

Produkce: Thomas Chung, Candy Leung, Rosanna Ng, Michelle Yeoh

Kamera: Chi Ying Chan

Střih: Chung Man Yee

Společnost: Tianjin Film Studio / Media Asia Films / Han Entertainment / Mythical Films

Natáčeno: Čína / Japonsko

Hrají: Michelle Yeoh (Lulu Wongová), Richie Ren (bohatý muž), Luke Goss (Alexander Wolfe), Laurent Buson (zabiják drogového bosse), Brandon Chang (Kit), Daming Chen (profesor Ho Chung), Kôichi Iwaki (Akira Shiraishi), Wu Sai Kit (mladá Lulu), Bingbing Li (Jane), Brandon Rhea (zločinec), Max Ruddock (zločinec), Lisa Selesner (Lisa Hayashiová), Misato Tachibana (Tina Shiraishiová), Lui Wei (bohatý muž v mládí), Michael Jai White (Morris), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 2,35:1)

Bonus: žádný