Intersonic – Nigel Marven – Prehistoric park (2 DVD)

Možná se v sobotu 19. listopadu 2011 na pultech objeví další "novinka" Intersonicu, navazující na řadu dokumentů, spojených jménem biologa Nigela Marvena. Za 129,- Kč by to mělo být balení již dávno vydaných 2 DVD pod aktualizovaným názvem Nigel Marven – Prehistoric park. Vyhynutí nemusí trvat navždy.

99,9% tvorů, kteří kdysi žili na Zemi, dávno vyhynulo. Co když je dokážeme přivést do současnosti? Nigel Marven odhalil tajemství cestování v čase. Vrátil se do doby pravěkých zvířat a zachránil několik pozoruhodných tvorů, kteří obývali Zemi dávno před příchodem lidí. Ulovení dinosauři a mamut jsou umístěni do prehistorického parku, kde žijí pod dohledem týmu expertů. První problémy na sebe nenechají dlouho čekat. Jak si teď poradí odborníci s nevrlými T-rex teenagery? A proč onemocněl jediný mamut?

 

Vizuálně brilantní dvoudiskové DVD odhaluje tajemství života zvířat, která vyhynula před miliony let. Odhalte tajemství života zvířat žijících před miliony let. Od producentů snímku Putování s dinosaury (ceny Bafta a Emmy). 

Disky vyšly již v roce 2008 samostatně (a leckde ve výprodejách je mají dodnes):

Prehistoric park 1 

Prehistoric park 2

Zadní strana 

Údaje o DVD:

Délka: 315 minut

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky, 2.0 maďarsky  

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9

Bonus: 1. DVD – fotogalerie, 2. DVD – z natáčení (film o filmu)