Můj přítel Monk 11 – Pan Monk a letadlo

V jedenáctém setkání s panem Monkem na diváky čeká na DVD další příběh s tímto svérázným detektivem. Obahuje díl Pan Monk a letadlo. Cena 69,– Kč. Vychází v pondělí 16. června 2008.

Sharona oznámí panu Monkovi, že se chystá navštívit svou tetu. Aby nemusel být celý týden bez své ošetřovatelky a asistentky, přemůže detektiv hrůzu z létání a cestuje s ní. Brzy se ukáže, že na palubě letadla je i vrah…

Žánr:
krimi, detektivka
Země původu: USA
Rok vzniku: 2002
Originální název: Mr. Monk and the Airplane
Polský název: Monk w samolocie
Režie: Mr. Monk and the Airplane Scénář: David Stern
Hrají: Tony Shalhoub (Adrian Monk), Bitty Schram (Sharona Fleming (episodes 1–38)), Jason Gray-Stanford (Lt. Randall Disher), Ted Levine (Captain Leland Stottlemeyer), Carl Marotte (Stefan Chabrol), Hal Eisen (Neil), Timothy Daly (Himself [credited as Tim Daly]), Robin Duke (Aunt Minn), Francois Klanfer (Bernard), Nicola St. John (Annoyed Woman), Haylee Wanstall (Little Girl), Cliff Saunders (Nathan), Howard Hoover (Co-pilot), Bruce Beaton (Foreman), Ed Sahely (Ticket Clerk), Indiana Jagait (Security Guard #1), Hedy McKenzie (Security Guard #2), Johnie Chase (Airport Cop), Jennifer Dale (Barbara Chabrol), Garry Marshall (Warren Beach), Brooke Adams (Leigh)

Údaje o DVD:
Délka: 42 minut
Zvuk: stereo 2.0, český, polský (lektor)
Titulky české, polské
Obraz: barevný, 4:3, Full Frame, PAL
Region: 2
Typ disku DVD-5
Obal: DVD je v klasické plastové krabičce (ne slim) s papírovým příbalovým sešitem.