Bontonfilm – Comeback 4

Zatím poslední DVD úspěšného sitcomu TV Nova by Bontonfilm měl doručit na pulty v úterý 29. listopadu 2011, za 99,- Kč se bude prodávat  Comeback – 4. DVD

Kultovní sitcom!

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a zkouší žít normální život jako majitel obchodu s deskami. Což dost dobře nejde, neboť s ním žije jeho svérázný bratr Ozzák, zapřísáhlý metalista a zaměstnanec zmíněného obchodu. A uštěpačná dcera Iva s kamarádkou Sašou a jejím bratrem Lexou mu na vyrovnanosti také nepřidávají…

Disk obsahuje 5 epizod:

 

Rozzvod – 6. května 2009

Marcelčin chorvatský manžel Zoran je typickým příkladem horkokrevného Balkánce. Když nabude dojmu, že se Marcelka příliš přátelí s Tomášem, začne být horko i Pacovským. A žádné zlepšení nenastane ani poté, co naopak Marcelka přistihne Zorana v choulostivé situaci s atraktivní slečnou. Spíš naopak – zhrzená Marcelka se totiž stěhuje k Tomášovi do bytu a rozhodne se vnést rodině do života řád a pořádek. Tomášovi, Ivě a Ozzákovi nezbývá, než svolat tajnou schůzku a vymyslet bojový plán.

 

Prohozz – 13. květen 2009

Každý má své problémy: Saša je pro kluky neviditelná, Iva má naopak pocit, že je pro některé (třeba pro Lexu) viditelná až moc, Ozzák v krámě přivádí k šílenství jednak Marcelku, jednak zákazníky, krám nevydělává a z toho je zase na prášky Tomáš… V zoufalství nad Ozzákovými výstřelky se Tomáš nechá zlákat posledním hitem z oblasti užité psychologie – tajně pustí Ozzákovi do sluchátek motivační CD s názvem Objevte své lepší já. Netuší ovšem, že stvořil nestvůru. A co teprve, když Marcelka sama na sobě vyzkouší CD s opačným efektem – Objevte své horší já…  

 

Těžká hodina – 20. května 2009

Iva chytí chřipku, leží doma a nudí se. Hypochondr Tomáš se jí vyhýbá, aby se nenakazil a nepřišel o kulturní událost sezóny, nový muzikál Michala Davida. Iva zažije šok – zjistí, že Lexa píše básně. Bohužel o ní, a to musí přestat. Ovšem díky Lexovým básničkám se o ni konečně začne zajímat třídní idol Beneš, a dokonce ji chce v nemoci navštívit. Tomáš si ale básničky přečetl taky, nabyl dojmu, že Iva chodí s Lexou, a hlídá ji jako ostříž. Navíc se třídní kickboxerka Machová rozhodla, že s Benešem chodí ona a zbije každou spolužačku, která se na něj jenom podívá.  

 

Pan Prase odchází – 27. května 2009

Ozzák je smutný – zemřel jeho nejlepší kamarád, pivní turista jménem Prase. Tomáš je taky smutný, protože podle Ozzáka je Prase jejich příbuzný a Tomáš by mu měl zaplatit pohřeb. I Iva je smutná: dozvídá se, že akvarijní rybičky Špekáček a Uzenka, které v dětství milovala, možná vůbec nebyly rybičky. Jediná Marcelka má dobrou náladu. Chodí totiž k doktoru Stehnovi na kurs kreativního konfliktu a cítí, jak se jí zvedá sebevědomí. A metalový pohřeb kamaráda Prasete se blíží.  

 

Absťák – 3. června 2009

Ozzák zděšeně zjistí, že metalisté v Čechách vymírají. S několika posledními vyznavači tvrdé hudby se rozhodnou pro zoufalý krok: musí se rozmnožit! Vymyslí, jak toho dosáhnout, ale to by musel Ozzák vydržet tři dny střízlivý. Tomáš prožívá těžké chvíle: Ozzák bez denní dávky piva je nebezpečný sobě i okolí a navíc jakási slečna pod přezdívkou Vačice vyzrazuje na internetovém blogu tajemství ze života jejich rodiny. Zvládne Ozzák muka abstinence? A přežije to jejich lednička?

 

Žánr: Sitcom / TV seriál

Země původu: Česká republika

Rok vzniku: 2008

Délka: 4 x 27 minut

Režie: Petr Fišer, Jarolsav Fuit, Jiří Diarmaid Novák

Scénář: Tomáš Baldýnský, Helena Fišerová, Jiří Vaněk 

Produkce: Tomáš Baldýnský

Kamera: Viktor Smutný

Společnost: TV Nova

Účinkují: Tomáš Matonoha (Tomáš "Tomi Paci" Pacovský), Martin Dejdar (František "Ozzák" Pacovský), Kristýna Leichtová (Iva Pacovská), Dana Batulková (Marcelka Divićová), Simona Babčáková (Simona Bůčková), Marie Doležalová (Alexandra "Saša" Bůčková), Matouš Ruml (Alexandr "Lexa" Bůček), Lucie Hadašová (Zoranova milenka), Tomáš Hanák (Zoran Divić), Marek Vašut, Jakub Žáček, Tomáš Baldýnský (Zoranův bodyguard), Karel Hanzálek (zákazník), Ladislav Smetana (zákazník), Klára Vajshajplová (zákaznice), Marie Pochobradská (Renata Machová), Vladimír Hasal, Alexander Pleska, Petr Bradáč, Ivan Galovič, Pavel Fišar, Václav Košař, Milan Křížanovský, František Matějovský, Jan Monhart, Zbyněk Šlajchrt, Lenka Loubalová (paní Marta), Zuzana Bydžovská (Pivuška), Monika Kobrová (Zdena), Milan Kolek (muž z banky), Václav Kunc (saniťák)  

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: