Vapet – Mušketýři zasahují

Další béčkový akční hrdina se vrací, Vapet v pondělí 28. listopadu 2011 přichází s dobrodružným filmem Mušketýři zasahují za 99,- Kč. Když si gangsteři vyberou jako objekt svého nekalého zájmu Benův bar, narazí kosa na kámen.

Vysloužilý bývalý agent tajné služby Ben O’Connor využívá svých schopností k tomu, aby v Las Vegas získal v pokeru dost peněz na splnění svého dávného snu. A skutečně má štěstí a podaří se mu získat dost, aby si mohl v malém americkém městečku se svými dvěma nejlepšími kamarády otevřít blues&jazzový podnik. Když se k nim přidá také syn jejich kolegy, agent tajné služby D’Artagnan, věci se dají rychle do pohybu a zanedlouho patří jejich podnik „Tři mušketýři" k nejúspěšnějším v kraji.

Úspěch sebou ovšem přináší také řadu nepříjemné pozornosti, o kterou nikdo, tedy ani "mušketýři" nestojí. Zejména, když se objeví místní gangsterský bos, který nesnáší konkurenci a pokusí se klub ovládnout a změnit v hráčské doupě, kde by mohl prát špinavé peníze. Zdá se neústupný a navíc má za sebou podporu zkorumpovaného šerifa. Likviduje jednoho protivníka za druhým a domnívá se, že jeho záměru už nestojí nic v cestě.

To ovšem netuší, s kým má tu čest. Velmi brzy se však o tom přesvědčí, protože trojice vysloužilců se společně s jejich mladým přítelem vydává do boje. Jeden za všechny, všichni za jednoho – společně bojují proti bezpráví a slepé americké justici.

Na imdb.com 46 procent, csfd.cz 24: Dno akčních béček v provedení ochotnického spolku. Dudikoff už ani není schopný akce. Aspoň ta muzika…

Zadní strana 

Žánr: Dobrodružný

Země původu: USA

Rok vzniku: 1998

Délka: 86 minut (podle imdb.com 120 minut)

Původní název: Musketeers Forever

Režie: Georges Chamchoum

Scénář: Gérard Boulad, Philippe Martinez

Produkce: Aziz Alaoui, Luc Boucher, Philippe Martinez, Charles L. Smiley

Hudba: Mathieu Farhoud-Dionne, Loulou Hughes

Kamera: Pierre Jodoin

Střih: Paul Jutras

Kostýmy: Janet Campbell

Společnost: Prestige Films / Moonstone Entertainment

Natáčeno: Montréal, Québec, Kanada

Hrají: Michael Dudikoff (D’Artagnan), Sylvie Varakine (Irina), Lee Majors (Ben O’Connor), Martin Neufeld (Kenton Carwford), Daniel Pilon (Julius Bonaparte), Serge Houde (Roland Locksley), Sabine Karsenti (Malila), Jason Cavalier (Mike), Flint Eagle (Tokala), Michel Perron (šerif Burke Douglas), Mike Kanentakeron (Yuka), Tony Calabretta (Falconetti), Andy „Anderson" Bradshaw (šerif), Richard Robitaille (zástupce Sam), Pierre Plante (obchodník), Huhan Zen (čínský obchodník), Alberto Del Burgo (obchodník), Richard Tassé (obchodník), Gregory Hlady (vůdce ruského gangu), Marc Désourdy (ruský gangster), Nigel Scantlebury (kapsář), Gouchy Boy (Crawfordův bodyguard), Billy Two Rivers (stařec), George Gilbert (šéf George), Steven Bettez (policista), Natasha Rose (herečka), Loulou Hughes (zpěvák), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: