Vapet pro každého – Zlaté Vánoce

Brzy začnu být na jedno slovo alergický, neb se vyskytuje v názvu téměř každého druhého premiérového titulu. Vapet v úterý 29. listopadu 2011 (ejhle, opět s uvedením názvu ediční řady Pro každého) chystá televizní film stejného režiséra jako minule Zlaté Vánoce za 99,- Kč. Rodinná komedie o lásce s kupou psích „chlupáčů".

Rodiče prodali dům, kde Jessica vyrůstala a na který má mnoho vzpomínek. Přesto se vrací zpět do rodného města a začíná zde nový život…

 

Jednou v létě, když byla Jessica ještě malé děvčátko, prožila dětskou lásku. Léto skončilo a ona svého chlapce už nikdy neviděla. Nyní se jako dospělá vrací zpět k rodičům a chce koupit rodný dům. Její plán ale skončí neúspěchem, když zjistí, že její rodiče už dům prodali bez jejího vědomí. To je k vzteku! Ale není nový majitel nějak nápadně podobný chlapci z dětských let?

Stejný režisér, stejní producenti, stejné hodnocení. Na imdb.com 47 procent, na csfd.cz 53: Pokud nebudete moc přemýšlet, docela milý film k bramborovému salátu.

Zadní strana 

Žánr: Komedie / Rodinný / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2009

Délka: 86 minut

Původní název: A Golden Christmas

Světová premiéra: 13. prosince 2009 – USA

Režie: John Murlowski

Scénář: Jay Cipriani

Produkce: Michael D. Jacobs, Cameron Larson, Marc B. Lorber, John Murlowski, Tom Shell, Robyn Snyder, Fernando Szew

Hudba: Lawrence Shragge

Kamera: John Murlowski

Střih: Drake Silliman

Kostýmy: Annie Rothschild

Společnost: Maple Island Films

Natáčeno: Tujunga, Los Angeles, Kalifornie, USA / Wrightwood, Kalifornie, USA

Hrají: Andrea Roth (Jessica), Nicholas Brendon (Michael), Elisa Donovan (Anna), Bruce Davison (Rod Wright), Alley Mills (Katherine Wrightová), Jason London (Mitch), Daniel Zykov (Henry), Melody Hollis (Madeline), Sherman (pes), Robert Seay (Chet), Kali Majors (mladá Jessica), Sam Cohen (mladý Michael), Chastity Dotson (Jill Robington), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (podle imdb.com 1,78:1)

Bonus: