Bontonfilm – Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel

Bontonfilm v neděli 15. prosince 2011 do třetice vstoupí na půdu boje lidstva s hmyzím šmejdem z vesmíru, vyjít by měla Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel za 99,- Kč. Brouci jsou zpět, připravte se k útoku!

Ve třetím pokračování úspěšné série se můžete opět těšit na ohromující souboj člověka proti hmyzu! Před osmi lety vedl pozemské oddíly proti Arachnidům a díky Paulu Verhoevenovi se z něj stala hvězda. A nyní se Casper Van Dien vrací  – poručík Johnny Rico je zpět, aby vedl svůj tým na tajnou misi.

 

Brouci to zdaleka nevzdali a na Zemi se valí další hrozba. Bývalé vojenské ucho, nyní vysoce postavený důstojník, a jeho hvězdná pěchota jsou znovu povoláni do frontové linie a musí urychleně odcestovat na vzdálenou planetu OM-1, kde ztroskotala loď s Nebeským Maršálem Omarem Anokem. Úkol komanda je jediný – zachránit všechny přeživší a zlikvidovat každého brouka, který se postaví před hlaveň.

 

V souboji se starými i novými brouky bude muset Rico a jeho tým využít vylepšenou technologii zbraní "Marauder". Je tu ale jeden menší problém – zrádce s ne zcela jasnými pohnutkami, motivy a především schopnostmi, který operuje uvnitř samotné federace.

 

Kapitánka Lola Beck se zbytkem posádky zatím v nevlídných podmínkách planety OM-1 bojuje o přežití a pomalu jí dochází, že na planetě je něco ve velkém nepořádku. Brouci tentokrát disponují tajnými zbraněmi, které mohou zničit celé lidstvo.

Připojte se k mobilní jednotce na jejím intergalaktickém dobrodružství, jež je nabité akcí a napětím. Legendární militaristická space opera se po hororové dvojce vrací ve třetím pokračování zpět k ironické poetice z veleslavného prvního díla a nabízí další porci dokonalých triků a bojových sekvencí, které nenechají žádného milovníka vědecké fantastiky v klidu. V tomhle filmu není pro milovníky zvířat místo, brouci budou umírat po tisících!

 

Lepší než nepovedená dvojka, na imdb.com 45 procent, na csfd.cz 43: Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky, i když je k dispozici představitel hlavní role. Naštěstí se film nebere až tolik vážně a když divák odhlédne od nepovedené akce, satirická rovina je vcelku koukatelná, i když jde jen o laciné a hloupé béčko.

Zadní strana dosavadního vydání 

Žánr: Akční / Dobrodružný / Sci-fi

Země původu: USA / Jižní Afrika / Německo

Rok vzniku: 2008

Délka: 100 minut

Originální název: Starship Troopers 3: Marauder

Světová premiéra: 19. července 2008 – Japonsko

Režie: Edward „Ed" Neumeier

Scénář: Edward „Ed" Neumeier

Produkce: Steve Beswick, Greig Buckle, Charles Coffey, Claudio Fäh, Vlokkie Gordon, Steven Kemper, David Lancaster, Jörg Westerkamp, David Wicht

Hudba: Klaus Badelt

Kamera: Lorenzo Senatore

Střih: Michael John Bateman

Kostýmy: Dianna Cilliers

Společnost: Sony Pictures Home Entertainment / ApolloMovie Beteiligungs / Bold Films / Film Afrika Worldwide

Natáčeno: Jižní Afrika

Hrají: Casper Van Dien (plukovník Johnny Rico), Jolene Blalock (kapitán Lola Becková), Stephen Hogan (nebeský maršál Omar Anoke), Boris Kodjoe (generál Dix Hauser), Amanda Donohoe (admirál Enolo Phidová), Marnette Patterson (Holly Littleová), Danny Keogh (Dr. Wiggs), Stelio Savante (vedoucí Bull Brittles), Cécile Breccia (poručík Link Manionová), Garth Breytenbach (vojín Slug Skinner), Greame Richards (poručík A. Danner), Tanya van Graan (seržant A. Sunday), Antonio Summerton (seržant M. Hightower), Nicole „Tupper" Salandra (seržant J. Kirbyová), Cokey Falkow (Jingo Ryan), Stephen Jennings (velitel Danko), Anthony Bishop (kapitán Rye), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 5.1 česky, 5.1 maďarsky, 2.0 polsky, 2.0 turecky

Titulky: česky, slovensky, anglicky, arabsky, chorvatsky, dánsky, holandsky, estonsky, finsky, řecky, hebrejsky, hindsky, maďarsky, islandsky, norsky, polsky, rumunsky, srbsky, slovinsky, švédsky, turecky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,85:1)

Bonus: Komentáře tvůrců, Filmy o filmu (Tvorba hvězdné pěchoty 3 / Evoluce brouků / Vybavení pěchoty), Videoklip „It’s A Good Day To Die"