Filmag horor – Jack Frost – sněhový zabiják

Poslední letošní titul společnosti Řitka Video přichází v obálce Filmag v edici Horor ve středu 28. prosince 2011 za 99,- Kč a bude jím DVD Jack Frost – sněhový zabiják. Komediální hororová klasika.

Masový vrah v těle sněhuláka rozpoutá krvavé Vánoce.

Sněhulák je fajn. Se sněhulákem je zábava. A ještě větší zábava je, když ožije. Ale co už taková zábava není, když se do něj převtělí masový vrah.

Žil jednou jeden cynický zabiják jménem Jack, který přísahal celému světu pomstu za to, že byl dopaden a poslán na doživotí do vězení. Při převozu do cely došlo k autonehodě a Jack byl rozleptán kyselinou. Případ se zdá být uzavřen, ale pouze do té chvíle, než začne okolí ohrožovat vrah v masce sněhuláka. Podaří se policistům ledového maniaka zlikvidovat dřív, než bude pozdě?

Z traileru

Z traileru

Z traileru

Z traileru

Z traileru 

Na imdb.com 43 procent, na csfd.cz 46: Solidní námět, zpracování nic moc.

Zadní strana 

Žánr: Horor / Komedie / Fantasy

Země původu: USA

Rok vzniku: 1997

Délka: 86 minut

Původní název: Jack Frost

Světová premiéra: 18. listopadu 1997 – USA

Režie: Michael Cooney

Scénář: Jeremy Paige, Michael Cooney

Produkce: Barry L. Collier, Barbara Javitz, Jeremy Paige, Vicki Slotnick

Hudba: Chris Anderson, Carl Schurtz

Kamera: Dean Lent

Střih: Terry Kelley

Kostýmy: Marina Buckwald

Společnost: Frost Bite Films Ltd. / Moonstone Entertainment / Storyteller Films Ltd.

Natáčeno: Big Bear Lake, Big Bear Valley, San Bernardino National Forest, Kalifornie, USA / Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Scott MacDonald (Jack Frost), Christopher Allport (Sam), Stephen Mendel (agent Manners), F. William Parker (Paul Davrow), Eileen Seeley (Anne), Rob LaBelle (Stone), Zack Eginton (Ryan Tiler), Jack Lindine (Jake Metzner), Kelly Jean Peters (Sally), Marsha Clark (Marla), Chip Heller (zástupce Foster), Brian Leckner (zástupce Pullman), Darren O. Campbell (Tommy), Shannon Elizabeth (Jill Metznerová), Paul Keith (Doc Peters), Charles C. Stevenson Jr. (otec Branagh), Nathanyael Grey aka Nathan Hague (Billy Metzner), Todd Conner (řidič), Richard Whiten (druhý řidič), Harley Zumbrum (stráž), Kurt Bryant (řidič cisterny), Brett Boydstun (idiot), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 4:3 (1,33:1)

Bonus: